elavd Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2009 Ωραίο φαίνεται ;) Έχει και blind tests :) http://www.deezer.com/#music/blindtest/124196/5436730 www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
tugito Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2009 Για το last.fm.. Q. Does this affect listening to previews or full length tracks? A. No. Αρα αφορά μόνο subscribers που θελουν καποια εξτρα πραγματα οπως να ανεβαζουν κομματια τους απο οτι κατάλαβα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
acidfx Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2009 Για το last.fm.. Q. Does this affect listening to previews or full length tracks? A. No. Αρα αφορά μόνο subscribers που θελουν καποια εξτρα πραγματα οπως να ανεβαζουν κομματια τους απο οτι κατάλαβα. Δεν νομίζω. Tα previews είναι μόλις 30 sec clips και τα full length tracks είναι ελάχιστα σε σχέση με το συνολικό αριθμό των κομματιών που παίζει το radio. Όσον αφορά το upload δεν νομίζω ότι πρέπει να είσαι subscriber για να το κάνεις. Απλά αν θέλεις airplay στο radio, πληρώνεις ένα campaign. Έτσι ήταν πριν απο κάποιο καιρό τουλάχιστον από ότι θυμάμαι. Peace, Love, death metal Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2009 Ωραίο φαίνεται ;) Πράγματι είναι ωραίο... [cynic mode=on] το μόνο ωραίο πράγμα που μου έμαθε μια αχάριστη ύπαρξη! ;D :-X [cynic mode=off] Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2009 Πράγματι είναι ωραίο... [cynic mode=on] το μόνο ωραίο πράγμα που μου έμαθε μια αχάριστη ύπαρξη! ;D :-X [cynic mode=off] Βρε μπας και πρέπει να παρεβρεθείς και συ στα Γιάννενα να τα π(ι)ούμε; ;D Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση