X-minor Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2009 Εγώ παίζω μ'αυτό και πέρα απ'το 19 φίλτατοι Κώστηδες! ;D ;D ;D Επί του θέματος, το αστραποπουλερικό δεν είναι και ότι πιο βολικό για jazz και σολίδια, αλλά για straight rock και φορεμένο χαμηλάαα με μια πενούλα ανά χείρας είναι ότι πρέπει. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι έχει αρκετό neck dive, αλλά αν μετακινήσεις το strap button διορθώνεται άμεσα (δεν είναι τίποτα τραγικό να το κάνεις και μόνος σου). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2009 Μια μακρινή συγγένεια την έχουμε......http://www.thomann.de/gr/dean_guitars_evo_xm_bass.htm?sid=3ed3241cc21fd1df81ffd9a5c7b07ba2 :P Αλλά δεν φοβάσαι που πας μέσα σ' αυτά τα εξαποδώ τάστα ; Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
X-minor Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2009 Θέλει προσοχή και σύνεση εκεί πέρα αλλά έχει το καλό του ότι κάνεις τους κιθαρίστες να φοβούνται! ;D Πήγαινα κι εγώ για ένα μούρλια short scale αλλά άντε δες διαύγεια στη χαμηλή Ρε/Ντο... :-X 34" και πέρα λοιπόν!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2009 Πήγαινα κι εγώ για ένα μούρλια short scale αλλά άντε δες διαύγεια στη χαμηλή Ρε/Ντο... :-X 34" και πέρα λοιπόν!!! Βρε κάτσε να ρθει επιτέλους την άλλη βδομάδα (αντε επιτέλους !!) και θα φάτε τα λυσσακά σας....... ;D Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vasilis01 Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2009 Μην το παίρνεις προσωπικά. Ο Κώστας αστειεύεται... Πάντως -όχι ότι έχω thunderbird- προφανώς και δεν είναι τόσο εύκολο να φτάσεις τόσο ψηλά στην ταστιέρα, αλλά είναι κάτι που δε νομίζω να χρειαστείς ή να "απαιτήσεις" από ένα thunderbird... :) δεν το παιρνω προσωπικα το ξερω οτι αστειευετααι αλλα τι να κανω μια ερωτισουλα εκανα κι εγω. το ρωταω αυτο γιατι μετα απο το 15-16 ταστο η ταστιερα ειναι πανω στο σωμα και νομιζο οτι θα ειναι δυσκολο να το παιξεις(ενα τραγουδακι ειναι εκει κατω δεν τα ξανακουμπαω αυτα τα ταστα.... :P :P :P) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
X-minor Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2009 Δεν είναι τόσο το neck joint το πρόβλημα όσο το κάτω κέρατο που εμποδίζει. Υπ'όψην επίσης ότι τα thunderbird έχουν σχετικά μουντούς μαγνήτες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nikoubis Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2009 δεν το παιρνω προσωπικα το ξερω οτι αστειευετααι αλλα τι να κανω μια ερωτισουλα εκανα κι εγω. το ρωταω αυτο γιατι μετα απο το 15-16 ταστο η ταστιερα ειναι πανω στο σωμα και νομιζο οτι θα ειναι δυσκολο να το παιξεις(ενα τραγουδακι ειναι εκει κατω δεν τα ξανακουμπαω αυτα τα ταστα.... :P :P :P) Ειναι απο δυσκολο εως αδυνατο. Το Tbird το αγοραζεις γνωριζοντας αυτην ακροβως την αδυναμια του (οπως και το neck-dive). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2009 Εγώ παίζω μ'αυτό και πέρα απ'το 19 φίλτατοι Κώστηδες! ;D ;D ;D EMG! EMG! AAAARGH!!! EMG! EMG!!!!!!!! LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
X-minor Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2009 EMG! EMG! AAAARGH!!! EMG! EMG!!!!!!!! EMG kali gia metal filos. To pe k Deiv Matstein. :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vasilis01 Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2009 δηλαδη να ξεχασω το thunderbird ? :-[ :-[ :-[ με ενα P-bass θα μπορεσω να βγαλω τον ηχο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση