Προς το περιεχόμενο

Αγορά Μπάσσου

Προτεινόμενες αναρτήσεις

epidh το μπασο που εχω τωρα ειναι τετραχορδο και εχει P/J μαγνητες ελεγα μηπωςς να δοκιμαζα καττι αλλο

γιατι δεν εχει νοημα για κατι παραπανω απο τετραχορδο?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 69
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

epidh το μπασο που εχω τωρα ειναι τετραχορδο και εχει P/J μαγνητες ελεγα μηπωςς να δοκιμαζα καττι αλλο

γιατι δεν εχει νοημα για κατι παραπανω απο τετραχορδο?

Αν εχεις συγκεκριμενες αναγκες και ξερεις οτι χρειαζεσαι την εξτρα χορδη, εχει και παραεχει νοημα. Δεν μπορουμε εμεις να σου πουμε αν τη χρειαζεσαι η οχι, αλλα απο το γεγονος οτι μας ρωτας τεινω προς το δευτερο.

Στα λιγο πανω απο 350, κοιτα και αυτο το Schecter: http://www.thomann.de/gr/schecter_stiletto_deluxe_4_blk.htm

Κατα τη γνωμη μου ειναι κομματακι καλυτερο απο τα 2 LTD που εδειξες (και αρκετα διαφορετικο ηχητικα απο PJ).

δηλαδγ εσεισ προτηνετε να δοσω κατι παραπανω για μια 5η χορδη(που δεν ξερω αν θα μου χρησημευσει)

και κατι αλλο πια ειναι η γνομη σας για το thunderbird tis epiphone??ξερει κανεισ γιατι εχει τελειοσει αο ολα τα online μαγαζια??

και μια τελευτεα ερωτηση τα FENDER SQUIER  ειναι αλλα απο τα FENDER???γιατι εχουν μεγαλεσ διαφορεσ στην τιμη(αν ειναι διαφορετικα ποιες ειναι οι διαφορεσ τουσ??)

δηλαδγ εσεισ προτηνετε να δοσω κατι παραπανω για μια 5η χορδη(που δεν ξερω αν θα μου χρησημευσει)

και κατι αλλο πια ειναι η γνομη σας για το thunderbird tis epiphone??ξερει κανεισ γιατι εχει τελειοσει αο ολα τα online μαγαζια??

και μια τελευτεα ερωτηση τα FENDER SQUIER  ειναι αλλα απο τα FENDER???γιατι εχουν μεγαλεσ διαφορεσ στην τιμη(αν ειναι διαφορετικα ποιες ειναι οι διαφορεσ τουσ??)

1) Αφου δεν ξερεις αν θα σου χρησιμευσει, δεν παιρνεις 5αρι. Τελος.  :)

2) Αναφερεσαι μαλλον στα καινουργια Tbird PRO, τα οποια ειναι καινουργιο μοντελο, αρα απλως δεν εχουν ερθει ακομα στα πιο πολλα μαγαζια.

3) Χοντρα-χοντρα, η Squier ειναι θυγατρικη εταιρια της Fender. Τα Squier μπασα κατασκευαζονται σε χωρες που ειναι πιο φτηνη η εργασια, με κατωτερα κατα κανονα υλικα απο τα Fender. Γι αυτο ειναι και πιο φτηνα. Δεν ειναι (ολα) τα Squier για τα μπαζα, απλα προοριζονται κυριως για αρχαριους που θελουν ενα "Fender" χωρις να σκασουν πολλα ευρα.

Δηλαδη εγω που παιζω με 5αρι και το κουρδιζω και ενα τονο κατω δε σωζομαι με τιποτα;  :P

Συνάδελφος κι εσύ? Εγώ το κάνω και με 6άρι! Banana sensei ζητώ συγχώρεση!  :P

βασικα αναφερομουν στο παλιο thunderbird

λιγακι που κοιτακξα αυτο εδω μου τραβιξε την προσοχηhttp://www.thomann.de/gr/fender_squier_deluxe_jazz_v_bass_bk.htm  ποια η γνωμη σας??? λεω να δοκιμασω με 5αρι(θα αλαξω στο παλιο μαγνητεσ αργοτερα και θα εχω και ενα καλουτσικο 4αρι)

τα jazz bass κανουν για  μεταλ ή θα ειναι χαλια ο ηχος??(kai o Newsted me jazz bass δεν παιζει η κανω λαθος??)

βασικα αναφερομουν στο παλιο thunderbird

λιγακι που κοιτακξα αυτο εδω μου τραβιξε την προσοχηhttp://www.thomann.de/gr/fender_squier_deluxe_jazz_v_bass_bk.htm  ποια η γνωμη σας??? λεω να δοκιμασω με 5αρι(θα αλαξω στο παλιο μαγνητεσ αργοτερα και θα εχω και ενα καλουτσικο 4αρι)

τα jazz bass κανουν για  μεταλ ή θα ειναι χαλια ο ηχος??(kai o Newsted me jazz bass δεν παιζει η κανω λαθος??)

Σιγουρα δεν ειναι απ τα Squier που ειναι για τα μπαζα αυτο. Βασικα ειναι εκπληκτικο για τα λεφτα του. Μια χαρα κανουν τα Jazz για μεταλ, το συγκεκριμενο μαλιστα ειναι και active (παιρνει μπαταρια). Ο Newsted πραγματι με Jazz (Sadowsky, οχι Fender) επαιζε απο το Black Album και μετα. Μια φιλικη συμβουλη βεβαια, μην περιμενεις απλα παιρνοντας ενα Jazz να βγαλεις τον ηχο του Newsted, γιατι θα απογοητετυτεις.

το ξερω οτι δεν θα βγαλω τον ηχο του(σιγα μην παιζει με μπασο τον 300€ :P :P :P)

δηλαδη λετε να προχωρισω στν αγορα του???(κατα το πασχο την σκευτομαι, λετε να του τελειοσουν του thomann??)

τορα εχω μια αλλη απορεια επειδη θα περασουν αρκετα χρονια για να εγορασω αλλο:P εχετε να πειτε κατι ωστε να μην εχω προβληματα στο μελλον??

και κατι αλλο σκεφτομαι να παρω μια σκληρη θηκη αντι της κλασικης μαλακης, υπαρχουν τιποτα μειονεκτηματα ή πλεοκεκτηματα που τθα πρεπει να προσεξω στην επιλογη θηκης (ρωτα μερικα χαζα πραγματα γιατι το προηγουμενο δεν το προσεχα και εχει γινει χαλια.... :-\)

και παλι ευχαριστω γιαα την βοηθεια

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου