vasilis01 Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2009 εναμεσα σε αυτα τα 2 μπασα πιο κανει περισσοτερο γι αυτη την δουλια??αν και εχω μια μικρη προτημηση στο πρωτο λογο εμφανισης 1)http://www.thomann.de/gr/epiphone_nikki_sixx_blackbird_bass.htm 2)http://www.thomann.de/gr/fender_squier_deluxe_jazz_v_bass_bk.htm για compressιon τι θα χρειαστω και πως να ρυθμισω τον ενυσχητη?? ευχαριστωωωωωω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2009 To πρώτο φυσικά θα πάρεις. Το δεύτερο δεν είναι μπάσο, είναι κακόγουστο αστείο. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bihlas87 Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2009 To πρώτο φυσικά θα πάρεις. Bolt on ειναι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vasilis01 Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2009 thunderbird rulez 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) θελω να κανω μια ερωτισουλα και να μου απαντισει καποιος που εχει thunderbird. ποσο ευκολο ειναι να παιξει καποιος στα κατο ταστα???(εως το 19) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2009 Κάθε ταστοσταυρός και ένας μικρός τάφος στο καλό γούστο............ ;D Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2009 thunderbird rulez 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) θελω να κανω μια ερωτισουλα και να μου απαντισει καποιος που εχει thunderbird. ποσο ευκολο ειναι να παιξει καποιος στα κατο ταστα???(εως το 19) Μάλλον εννοείς το 9ο τάστο και όχι το 19ο. Στο 9ο τάστο παίζεις πολύ άνετα. Στην περίπτωση όμως που για κάποιο λόγο εννοείς όντως το 19ο, χρήζεις ψυχιατρικής βοήθειας. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vasilis01 Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2009 Μάλλον εννοείς το 9ο τάστο και όχι το 19ο. Στο 9ο τάστο παίζεις πολύ άνετα. Στην περίπτωση όμως που για κάποιο λόγο εννοείς όντως το 19ο, χρήζεις ψυχιατρικής βοήθειας. δεν ξερω ισως και να θελω λιγακι ::) ::) ::) μπορει καποιος να απαντησει στην ερωτιση μου?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panagiotis Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2009 δεν ξερω ισως και να θελω λιγακι ::) ::) ::) μπορει καποιος να απαντησει στην ερωτιση μου?? Μην το παίρνεις προσωπικά. Ο Κώστας αστειεύεται... Πάντως -όχι ότι έχω thunderbird- προφανώς και δεν είναι τόσο εύκολο να φτάσεις τόσο ψηλά στην ταστιέρα, αλλά είναι κάτι που δε νομίζω να χρειαστείς ή να "απαιτήσεις" από ένα thunderbird... :) Βass is a state of mind... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2009 O Bananaman ποτέ δεν αστειεύεται. :P Δεν θα εξετάσουμε την χρεία των 2 τελευταίων χορδών ή των πέρα από το 12ο (για ανάγκες οκτάβας) τάστων αλλά για να παίζεις στο 19ο τάστο ή είσαι σε στάση Ελληνορωμαικής ή φοράς το μπάσο παπιγιόν. Κι οποιος φοράει το Thunder σε μεγαλύτερο ύψος από τη ζώνη του, δεν το φοράει καλά. ...............και βέβαια ο Κώστας (εγώ) αστειεύεται................ Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funky_bassman Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2009 Το thunderbird είναι λίγο κουλό να το πάρεις και να θέλεις να παίζεις μετά το 19 τάστο...περι ορέξεως...κολοκυθόπιτα.... LA ROJΑ ARMADA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση