Vintager Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2009 Θες και τα ειδικά κοντρολερ κιθαρες, οπότε πρέπει να το αγοράσεις Συμπαθητικό παιχνίδι. Αλλα νομίζω πως έχει βγει για τους ανθρώπους που θα ήθελαν να μάθουν κιθάρα και βαριούνται. Καλό είναι σαν παιχνιδάκι για να περνάει η ώρα αλλά μέχρι εκεί. Έχει ένα ωραίο χαράκτήρα στο guitar hero που μoιάζει με τον Hendrix. ΘΑ ήθελα μεγαλύτερη ποικιλία σε κιθαρόνια και να μπορούσα να διαλέγω ποια κομμάτια να παίζω. Όσον αφορά τον Slash δεν χρειάζεται να πω κάτι. Μιλάνε αυτά που έχει κάνει. :) Και οι Les Paul θα ουρλιάζουν στο φεγγαρόφωτο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2009 Μια χαρά ΠΑΙΧΝΙΔΙ είναι κι έχει και πολύ πλάκα. ΤΤώρα που έχουν σκαλώσει όλοι οι σουπερ ντουπερ παγκοσμίως άγνωστοι κιθαρισταράδες και το θάβουν, δε μπορώ να καταλάβω, αλλά αυτό είναι κουβέντα άσχετη με το όλο θέμα! "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vintager Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2009 Μια χαρά ΠΑΙΧΝΙΔΙ είναι κι έχει και πολύ πλάκα. ΤΤώρα που έχουν σκαλώσει όλοι οι σουπερ ντουπερ παγκοσμίως άγνωστοι κιθαρισταράδες και το θάβουν, δε μπορώ να καταλάβω, αλλά αυτό είναι κουβέντα άσχετη με το όλο θέμα! Ούτε το παίζω τρομερός κιθαρίστας ούτε κάτι τέτοιο. Και δεν το έθαψα. Μου αρέσει σαν παιχνίδι και έχει γίνει πολύ καλή δουλειά. Απλά είπα την γνώμη μου. Όσον αφορά το θέμα αναφέρθηκε και είπα να κάνω ένα σχόλιο. Φιλικά Και οι Les Paul θα ουρλιάζουν στο φεγγαρόφωτο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση