Darky Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2009 Τώρα εγώ, γιατί νομίζω ότι ο SF ήταν σαρκαστικός παρά αληθινός;;; Διορθώστε με αν κάνω λάθος (συνονόματε;) Ηταν και τα 2,ο τυπας πρεπει να μετονομαστει σε πεταλακι-man. Slash - wah= πανε τιναξε καμια ελια και ασε τον axl να τραγουδα. (οχι δεν τον παω μια απο τοτε που βγηκε "guitarist of the year" ;D ;D ;D) I dance,with angels,to celebrate the holocaust... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2009 εσεις τι λετε? ;D ;D μα ειναι δυνατον ρε παιδια να ΜΗΝ κανω πλακα? :o :o θα μου πεις εδω μεσα εχουμε βγαλει τους Beatles αταλαντους,τον Hendrix κουλο,τον B.B.KING ασχετο & τον Edge..αΛΑλο (νεα κατηγορια κιθαριστων που δεν ξερουν να βαρανε τη...ΛΑ...),στον SLASH θα κωλωσουμε?? ::) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nuno Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2009 Για να μην θυμήσω τι έχει ακούσει κι εκείνος ο "κακομοίρης" ο Malmsteen Ο Χριστός κ η Παναγία!!! Με το που ακούγεται εδώ το όνομά του αρχίζει ιερός πόλεμος... Στα ΟΠΛΑ αδέρφια!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Darky Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2009 (νεα κατηγορια κιθαριστων που δεν ξερουν να βαρανε τη...ΛΑ...) αυτο μυρισε μπανανα ;D I dance,with angels,to celebrate the holocaust... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2009 Blue_harris και μένα μου είχε κάνει εντύπωση όταν έπαιξα το παιχνίδι γιατί και εγώ είχα δει ότι με τους Velvet Revolver δεν έκανε τίποτα σπουδαίο.Εξακολουθώ να τον θεωρώ μεγάλο παίχτη! Εγώ πάντως τον "έχω" τον Slash.............στο Guitar Hero!! ;D ;D ;D You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2009 Guru Share Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2009 SF, δε με μπέρδεψε το δικό σου πόστ αλλά το αμέσως παρακάτω: Συμφωνώ με τον SF, ποτέ δεν μ'άρεσε σαν κιθαρίστας ο Slash αλλά ντρεπόμουν να το πω :-[ :-[ :-[ :-[ γιατί σε ένα άλλο φόρουμ του εξωτερικού, ιδίως τον ήχο αυτού του καπελάκια σγουρομάλη τον έχουν θεοποιήσει. Ήμαρτον. Και εμείς έχουμε Μαρσαλ και LP κύριε αλλά ο ήχος μας δεν είναι τόσο χάλια. Και λέω... Τι στο καλό; Σοβαρά το έλεγε ο SF, και δεν το πήρα πρέφα... Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2009 Πάντως έχει πάρει πολύ καλό δάσκαλο...αν έχει μυαλό στο κεφάλι του...κάτι θα μάθει Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vs Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2009 ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ το riff του locomotive !!! www.LowerCut.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zithon Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2009 Ρε παιδια συνεχεια ακουω γι αυτο το καταραμενο το guitar hero......τοσο καλο ειναι? να το κατεβασω κι εγω?αν και νομιζω οτι εχει 1,2,3,4......ποιο απ ολα? Σε μια συνεντευξη στο metal hammer μεχρι και τον gus ρωτησαν γι αυτο το κ...παιχνιδο..... NON SERVIAM... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Tthawth Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2009 Πάντως έχει πάρει πολύ καλό δάσκαλο...αν έχει μυαλό στο κεφάλι του...κάτι θα μάθει Αγαπημένο κομμάτι το locomotive. Ο Slash δεν έκανε μαθήματα παίζει παντα Playback στα Live & στο guitar hero τα σολο του εχουν φτιαχτει με υπολογιστες. Όπως και του malmsteen! Φυσικά μπορείς να πεις οτι έχει μελετήσει κάποιους μεγάλους όπως ο ζαμπέτας που και αυτος ως γνωστό, έπαιζε Playback και στους δίσκους άφηνε το buzukrig να συνθέτει μόνο του. βρε σλας τι αλλο θα ακουστει... http://www.facebook.com/fourlt Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση