alt Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2009 καλησπερα.ειμαι κατοχος τριων novation synths(supernova rack ,ks5 kai remote49) και τα τρια synths μου εχουν δημιουργισει το παρακατω προβλημα .περιπου 1 χρονο απο τη στιγμη που τα αγορασα η παραμετρος απο καποια knobs αλλαζει μονη της χωρις να πειραξω εγω κατι π.χ θελω να πειραξω το cuttoff και να to βαλω στο 50.δε μπορω να το κανω γιατι με το που αφηνω το knob η παραμετρος αλαζει μονη της,λες και δεχεται απο καπου αλλου cc messages(αθτο φαινεται και στην οθονη)η μπορει ξαφνικα την ιδια στιγμη να αρχισει να ΄'παιζει'το knob του portamento.δε ξερω αν γινομαι κατανοητος ,αλλα ειναι προβλημα,και περιεργο μαλιστα. δε νομιζω παντως οτι ειναι απο τη σκονη ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Makis P. Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2009 έχω το ιδιο πρόβλημα και με τα waldorf synths. ή θα κάνεις "χειρουργιο" και τα καθαρίζεις ή πας για αλλαγή knobs. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alt Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2009 ευχαριστω για την απαντηση πρωτα απο ολα υπαρχει καποιος καλος "χειρουργος" για synths μηπως εδω στην αθηνα?εχω ακουσει για ζαχαριαδη στον κορυδαλλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mc Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2009 Ρώτα και στο Χναράκη αυτός μπορεί να σου το φτειάξει ή να σε στείλει σε τεχνικό. τηλ 2103303579 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση