elavd Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2009 Ωραιο παιιξιμο με ωραια syncopations +1 ;) Κι εγώ αυτό πρόσεξα!!! Πολύ ρυθμικό σολάρισμα ;) Μπράβο κι από μένα ! www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
maze Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2009 παιδια σας ευχαριστω ολους για τα σχολια σας.το κοματι αυτο καπου το ξεθαψα απο κατι mp3 που μου ειχε δωσει ενας φιλος μου.νομιζω πως ειναι απο καποιο περιοδικο κιθαρας. ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
maze Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2009 Πολυ καλο... μπραβο.. Η ζωντανη αποδειξη οτι ο καλος ηχος δεν κρυβεται σε ακριβα οργανα....... ισχυει καποιες φορες αυτο.ακομα και με τους μαμισιους μαγνητες η κιθαρα ειναι πολυ αξιοπρεπης ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
maze Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2009 Ενδιαφερον παντως θα ηταν να ακουγαμε και πως επαιζε με τους εργοστασιακους μαγνητες της... Οπως και να χει μπραβο για την προσπαθεια, πολυ καλο παιξιμο! εχω κατι απο την πρωτη μερα που την αγορασα, πριν κανα χρονο περιπου ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2009 εχω κατι απο την πρωτη μερα που την αγορασα, πριν κανα χρονο περιπου ;) Τελικα κατι ηξερε αυτος που ειχε μεταφερει το θεμα στα τεστ ;D βλεπει μακρυα (3 σελιδες μπροστα) βρε παδια ποιος το μετεφερε στα τεστ? ενα απλο κλιπακι εγραψα.να πω οτι ειχα κανει καποιο τεστ να παιξω με καθαρo ηχο,overdrive κλπ για να δουμε τι κανουν οι μαγνητες, θα μπορουσε να ηταν τεστ.εδω ακομα και οι χορδες που εχει η κιθαρα ειναι απο πριν κανα χρονο που την αγορασα :o Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nteloz Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2009 προσεχε τι λες γιατι θα τα αμολυσω http://i225.photobucket.com/albums/dd212/delta66/pets/060804005b.jpg Το μεγαλο μπορει να σε κοιταει αγρια μεχρι να κανεις κακακια και το μικρο να σε γλυφει μεχρι να λιωσεις ;D ;D ;D ε..τοτε το μεγαλο κρατα το δεμενο καλυτερα :o Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
maze Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2009 προσεχε τι λες γιατι θα τα αμολυσω http://i225.photobucket.com/albums/dd212/delta66/pets/060804005b.jpg Το μεγαλο μπορει να σε κοιταει αγρια μεχρι να κανεις κακακια και το μικρο να σε γλυφει μεχρι να λιωσεις ;D ;D ;D επικυνδυνα τα πραγματα ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ignantios Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2009 το backing track παρακαλω θα μπορουσαμε να το εχουμε? ;D :'( RUN FOREST....RUN!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
maze Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2009 το backing track παρακαλω θα μπορουσαμε να το εχουμε? ;D :'( το εχω ανεβασει στην πρωτη σελιδα ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ignantios Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2009 το εχω ανεβασει στην πρωτη σελιδα ;) με γεια τα ματια.....σορρυ δεν το ειδα...ευχαριστω RUN FOREST....RUN!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση