Προς το περιεχόμενο

Σολ .022 σε σετ με 11αρες?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στα blues;;;Οχι ρε παιδιά αμαρτία απο το Θεό χαράμι τα bend!! ;D

Loooooooool

Κοίτα κι εγώ πριν τη δοκιμάσω της ατύλιχτης σχολής ήμουν!

Τώρα που δοκίμασα με περιέληξη μου άρεσε...Μπορεί να είναι ο ενθουσιασμός της πρώτης φοράς!

I Am The Lizard King...I Can Do Anything

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σχετικα με τα blues εχω να παραθερω το εξης,

εβλεπα προσφατα ενα dvd το οποιο περιειχε μια συνεντευξη του John Hammond, David Honeyboy Εdwards και του Robert Lockwood Jr., ο οποιος υπηρξε "μαθητης" και φιλος του Johnson μαζι με τον Honeyboy Edwards, οπου συμφωνα με τους δυο τελευταιους, ο Robert Johnson χρησιμοποιουσε plain σολ μετα απο ενα ατυχημα που ειχε ενω ηταν σε ταξιδι με τον Edwards και τον Shines, και λογω συνθηκων της εποχης εβαλε ο,τι βρηκε...

Του αρεσε περισσοτερο αυτος ο ηχος και συμφωνα με τους δυο συμπαιχτες του, εκτοτε χρησιμοποιουσε unwound σολ.

Το dvd αυτο ειναι το "In Search Of Robert Johnson" και ηταν μια ερευνα του Hammond πανω στη ζωη του Johnson οπου ακολουθει, σε μορφη ταξιδιου ολη την πορεια του Johnson.

Επισης το ιδιο αναφερεται στο "The Guitar & Harmonica Of John Hammond" οπου παλι αναφερει ο Hammond τις επιρροες του και γιατι και ο ιδιος χρησιμοποιει ακομη και στα ακουστικα unwound σολ.

Μαλιστα αναφερει εναν τωρινο κατασκευαστη (δε θυμαμαι ονομα) ο οποιος φτιαχνει unwound σολ με παχος .024 η .026, (δε θυμαμαι σιγουρα ποιο απο τα δυο).

Βεβαια, μετα απο τοσα χρονια το τι ειναι αληθεια η οχι για τον Johnson και τετοιες λεπτομερειες, ειναι σχετικο...

Μέχρι .022 Σολ έχω φορέσει.Δεν μπορώ να πω ότι μου έκανε τη ζωή πολύ δύσκολη αλλά αλλά το τυλιχτό το προτιμώ μόνο στις Ρε Λα Μι  8)

You are wrong f**ked and overatted...

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου