elavd Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2005 Share Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2005 Χρεώνεσαι μεταφορικά 20¤ και χρεώνεσεαι 370*0' date='015 = 5,55το 0,015 ειναι η διαφορά του Φ.Π.Α. (19% - 17,5%) και το αποδίδεις στο ταχυδρομείο νομίζω οταν το παραλαμβάνεις... [/quote'] Δε νομίζω ότι ισχύει αυτό το 0.015... Aπό ότι μου είχε πει ο Έλληνας υπάλληλος του Thomann, έχουν ένα άλλο αλγόριθμο που τα υπολογίζουν, για αυτό και βλέπεις μόλις κάνεις μια παραγγελία ότι κάποια από τα προϊόντα τα αγοράζεις στην Γερμανική τιμή (σαν να είχαν υπολογίσει 16% ΦΠΑ) ενώ άλλα με περίπου 19%. Δε ξέρω πώς ακριβώς το υπολογίζουν. Πάντως αν ελέγξεις τις τιμές στο Ολλανδικό site, το πολύ να πέσεις +- 2 έως 3¤ έξω από την τελική τιμή μιας παραγγελίας. Στο ταχυδρομείο, ΠΟΤΕ δεν έδωσα λεφτά, όσες φορές και αν παρήγγειλα... www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2005 Share Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2005 Χρεώνεσαι μεταφορικά 20¤ και χρεώνεσεαι 370*0' date='015 = 5,55 το 0,015 ειναι η διαφορά του Φ.Π.Α. (19% - 17,5%) και το αποδίδεις στο ταχυδρομείο νομίζω οταν το παραλαμβάνεις... άρα στην προκειμένη περίπτωση τσίμπα τα απο ΛΙΟΛΙΟ[/quote'] οχι βεβαια! το ΦΠΑ εισπρατεται ΠΑΝΤΟΤΕ στη χωρα απο την οποια αγοραζεις το εμπορευμα. Και βεβαια ΠΑΝΤΟΤΕ στον Thomann ζηταμε ενα price quote πριν προχωρησουμε στην παραγγελια. Μεχρι και την αλλαγη του δικου μας ΦΠΑ απο 18% σε 19% οι τιμες ηταν ΟΛΟΙΔΙΕΣ με το γερμανικο version. τα μεταφορικα στον Thomann ΠOTE δεν ηταν 20 ευρω,ηταν πριν απο 3 χρονια 23 & τωρα 25. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2005 Share Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2005 τα μεταφορικα στον Thomann ΠOTE δεν ηταν 20 ευρω' date='ηταν πριν απο 3 χρονια 23 & τωρα 25.[/quote'] κιομος ειναι 20!! αυριο παω ταχυδρομιο να παραλαβω το δεμα μου.. προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dienekes Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2005 Share Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2005 τα μεταφορικα στον Thomann ΠOTE δεν ηταν 20 ευρω' date='ηταν πριν απο 3 χρονια 23 & τωρα 25.[/quote'] κιομος ειναι 20!! αυριο παω ταχυδρομιο να παραλαβω το δεμα μου.. Έχει δίκιο ο whitenoise, είναι 20 Ευρώπουλα. :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2005 Share Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2005 superfunk σε κοροιδεψανε... :twisted: :twisted: :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2005 Share Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2005 εδω αλλα λεει ρε παιδια! http://www.thomann.de/thoiw2_faq_211.html (παντως εχω καιρο να παραγγειλω και ετσι δεν ξερω παντως εγω παντα 23 πληρωνα..) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2005 Share Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2005 Απόσπασμα από μια τελευταία παραγγελία μου... "...1 Stck order code 10 ------------------------------------------------------------ shipping, rahtimaksu, frakt, fret, frete, transporte each 20.00 EUR, total 20.00 EUR ( 39.12 DM)..." :D:D www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2005 Share Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2005 ακομα καλυτερα λοιπον στου Θωμα το μαγαζι! www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Aiolos Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2005 Share Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2005 Πριν 2 μήνες αγορά απο Thomann, με την UPS στο σπιτι μου, μεταφορικά 23 ΕΥΡΩ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2005 Share Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2005 Πριν 2 μήνες αγορά απο Thomann' date=' με την UPS στο σπιτι μου, μεταφορικά 23 ΕΥΡΩ[/quote']Ζήτησες εσύ να στα στείλουν με UPS? Πόσο χρόνο έκανε να φτάσει το δέμα στα χέρια σου? www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση