Spiros Mavromatis Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2005 Share Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2005 ειμαι πανετοιμος να παραγγειλω απο thommann το dg-20 - emg. ξερει καποιος να μου πει , αν πληρωνω τελωνειο.κοιταξε σε προηγουμενες συζητησεις αλλα δεν μπορεσα να καταλαβω. ισχυει το εξης:? οτι λαβεις απο χωρα που ανηκει στην εοκ δεν πληρωνεις δεκαρα τσακιστη?δεν υπαρχει τελωνειο. η τιμη που το εχει ο thommann ειναι 370 ευρω.και ο λιολιος για παραδειγμα 400 ευρω. απο που με συμφερει? h e l p .... Mesa/Boogie & Strato Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jonn Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2005 Share Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2005 Νομίζω πως δεν υπάρχουν πλέον τελωνειακοί δασμοί με χώρες της Ε.Ε. όπως η Γερμανία, αλλά σίγουρα ισχύει πως ο Thommann θα σε επιβαρύνει με ένα ποσό της τάξης των 20-30 ευρώ για έξοδα μεταφοράς... ¶ρα 370+30=400 και έρχεσαι στα ίδια χρήματα γι' αυτό που θες να αγοράσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gangster Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2005 Share Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2005 Τέτοιες απορίες έχουν συζητηθεί πολλές φορές,καλό θα ήταν να κάνεις ένα search για να μην ανοίγεις καινούριο topic. Επειδή όμως είσαι νέος στο noiz,θα σε βοηθήσουμε...(σιγά ρε παππού! :D ) Από χώρες της Ε.Ε. ΔΕΝ πληρώνεις τελωνείο. Τα μεταφορικά που χρεώνει ο thomann είναι 26ευρώ Ο,ΤΙ και να πάρεις,από μια πένα μέχρι πιάνο με ουρά,φτερά,λοφίο και στόμα που ξερνάει φωτιές (γνωστό και ως πιάνο-δράκος :P ) one colour: black - and shades of grey Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nitako Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2005 Share Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2005 Τα μεταφορικά που χρεώνει ο thomann είναι 26ευρώ Ο' date='ΤΙ και να πάρεις,από μια πένα μέχρι πιάνο με ουρά,φτερά,λοφίο και στόμα που ξερνάει φωτιές (γνωστό και ως πιάνο-δράκος :P )[/quote'] Καλο! :P :P χι greeklish, στο forum του NOIZ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2005 Share Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2005 Τα μεταφορικά που χρεώνει ο thomann είναι 26ευρώ Ο' date='ΤΙ και να πάρεις...[/quote'] Πότε έγιναν 26¤??? Την τελευταία φορά που ψώνισα (πριν κανα μήνα) τα μεταφορικά για Ελλάδα ήταν 20¤ ανεξάρτητα με το τι θα ψωνίσεις! Για σιγουριά πάντως στείλε ένα mail στο [email protected], βάλε και στο θέμα τίτλο "FOR ΜR. GEORGE ANGELOPOULOS" και ρώτησέ τους ό,τι θες. Θα πάρεις την απάντηση από τον Γιώργο (τον Έλληνα υπάλληλό τους) στα ελληνικά, άμεσα! ;) Παρεπιπτόντως, η τιμή που τα έχει ο Thomann δεν είναι 370 αλλά κοντά στα 379¤. Αυτό θα το δεις αν μπεις στην Ολλανδική έκδοση του site γιατί οι τιμές έχουν ΦΠΑ 19% (Παρόλαυτά δεν ταυτίζονται με τις τιμές που ισχύουν για Ελλάδα, αλλά στο περίπου είναι ίδιες +- 1¤).¶ρα, μάλλον κι εγώ θα πρότεινα να τους πάρεις από Ελλάδα, εκτός βέβαια αν πρόκειται να αγοράσεις κι άλλα πράγματα ούτως ή άλλως, ή μοιραστείς τα μεταφορικά βάζοντας στην παραγγελία και κάποιον φίλο σου. www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gangster Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2005 Share Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2005 Τα μεταφορικά που χρεώνει ο thomann είναι 26ευρώ Ο' date='ΤΙ και να πάρεις...[/quote'] Πότε έγιναν 26¤??? Την τελευταία φορά που ψώνισα (πριν κανα μήνα) τα μεταφορικά για Ελλάδα ήταν 20¤ ανεξάρτητα με το τι θα ψωνίσεις! Έχω την εντύπωση ότι ήταν 26 κάαααποτε που είχα ψωνίσει εγώ,αλλά μπορεί να κάνω και λάθος.... one colour: black - and shades of grey Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2005 Share Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2005 Αν έχεις καιρό να ψωνίσεις τότε δεν ισχύει (ευτυχώς) αυτό το 26¤... Νόμισα ότι ψώνισες πρόσφατα και ότι είχα χάσει επεισόδια :) www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2005 Share Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2005 Ναι,τις τιμες να της τσεκαρετε απο το ΟΛΛΑΝΔΙΚΟ vesrion που εχει 19% ΦΠΑ :wink: www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2005 Share Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2005 Δηλαδή πολύ απλά αν αναφέρεται τιμή 30 ευρώ στη γερμανική έκδοση εμείς επειδή ειμαστε στο ελλάντα θα δωσουμε κατιτις παραπάνω ε; :D You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
not_guilty Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2005 Share Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2005 Χρεώνεσαι μεταφορικά 20¤ και χρεώνεσεαι 370*0,015 = 5,55 το 0,015 ειναι η διαφορά του Φ.Π.Α. (19% - 17,5%) και το αποδίδεις στο ταχυδρομείο νομίζω οταν το παραλαμβάνεις... άρα στην προκειμένη περίπτωση τσίμπα τα απο ΛΙΟΛΙΟ ΜΤΠ = Μην Το παρεξηγείς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση