Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2009 Administrator Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2009 Μια κι είσαι στα μέσα και στα έξω στις διαφημιστικές, δεν κανονίζεις να μας φέρουν μερικά βαρελάκια μπύρα να φχαριστηθούμε όλοι; ;) Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
yann Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2009 Και δεν θα φάμε-πιούμε τίποτα? Θα ξεραθεί το στόμα μας τόσες ώρες...ο άλλος τις προάλλες ήπιε 8 κοκακόλες!!!! Για να γλυτωσει το hangover.. Kαλο μου ακουγεται το "στουντιακο" οpen day, μονο που πρεπει να βρεθει open air studio τοσο κοσμο... ;D ΔΕΝ αναλαμβανω εργασιες!Ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2009 Μια κι είσαι στα μέσα και στα έξω στις διαφημιστικές, δεν κανονίζεις να μας φέρουν μερικά βαρελάκια μπύρα να φχαριστηθούμε όλοι; ;) +1. E... ζουζούνε; LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2009 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ! Φτάνει η ώρα της Μπυροποσίας, μέχρι τώρα έχουν δηλώσει συμμετοχή οι: X-minor neeq George Kar Εντελώς αυθαίρετα βάζω τον neeq υπεύθυνο της οργάνωσης μιας και ξέρω ότι το σφυράει το synth του :P ;) :D :-* Οργανωθείτε, ανοίξτε νέο θρεντ να το δουν και άλλοι από Σαλόνικα και πιείτε μπύρα! Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2009 ΒΟΛΟΣ! Έχουμε: George Kar (αυτό θα πει δίψα για μπύρα ;D ) paranoid-gr epiphobe Εντελώς αυθαίρετα και πάλι υπεύθυνος ο paranoid-gr. Πείτε τα μέσω πμ και κανονίστε και κάντε ξεχωριστό θρεντ να σας δούνε κι άλλοι από Βόλο ;) Beers! Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2009 ΓΙΑΝΝΕΝΑ = elavd! Λοιπόν κάτι πρέπει να γίνει εδώ...επανέρχομαι εντός ολίγου. Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2009 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ! Φτάνει η ώρα της Μπυροποσίας, μέχρι τώρα έχουν δηλώσει συμμετοχή οι: X-minor neeq George Kar Εντελώς αυθαίρετα βάζω τον neeq υπεύθυνο της οργάνωσης μιας και ξέρω ότι το σφυράει το synth του :P ;) :D :-* Οργανωθείτε, ανοίξτε νέο θρεντ να το δουν και άλλοι από Σαλόνικα και πιείτε μπύρα! ειμαι κ εγω πλεον! ;) A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2009 Eγω δε θα μπορεσω δυστυχως καθοτι σε 2 μερες φευγω. Στην καλοκαιρινη ομως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2009 ΓΙΑΝΝΕΝΑ = elavd! Λοιπόν κάτι πρέπει να γίνει εδώ...επανέρχομαι εντός ολίγου. elavd πίνει, elavd κερνάει... ;D www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2009 Παλικαρι, για φερε μια Λοβενμπραααου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση