kwstas79 Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2009 Μηπως να καναμε κανα ομαδικο στα Γιαννενα Α Ι Σ Χ Ο Σ LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2009 Κοιτα Κωστα παιδι μου επειδη προσφατα ξεχασα τη μανα μου σε ενα μαγαζι και γυρισα με λεωφορείο απο ενα μερος που ειχα παει με το αμαξι, να ξερεις οτι δε θελω και πολυ να μου σαλεψει με τα μονταζ σας. :P (θες να ρθεις κι εσυ ή με φαίνεται; ;) ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2009 Μηπως να καναμε κανα ομαδικο ντου στα Γιαννενα που είναι και ωραια πολη, να γίνουμε πολλες? :P Eγω θα ειμαι Γιαννενα, αλλα κατα μεγαλη βδομαδα μερια και δε ξερω και ποτε/ποσο ακριβως. Οποτε δε βλεπω να βολευει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kultura Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2009 Προλαβαίνω να δηλώσω συμμετοχή για Παρασκευή; Έρχομαι με Vintager, όπως στην προηγούμενη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2009 Ρε μηπως αν δεν είμαστε και τοσο χριστιανοι να το κλειναμε για κατα κει με ενωμενες δυναμεις των 2 πόλεων? Γιατι ελεγα να κανω κανα ταξιδακι και τα Γιαννενα δεν είναι ασχημη ιδεα. Καθόλου θα λεγα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2009 Από Μ.Πέμπτη έως και Τρίτη του Πάσχα (πιθανότατα) θα βρίσκομαι στο Βόλο. Πιο πριν ή πιο μετά από αυτή την περίοδο, σας περιμένουμε (εγώ και η προσφάτως χωρισθήσασα ξαδέρφη μου) ;D www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kultura Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2009 Όχι για τον elavd, για τη φουκαριάρα την ξαδέρφη του... ;D Να ρωτήσω κάτι εγώ, για τους Αθηναίους; Ο yameth κάνει ότι δεν το έχει δει το thread; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2009 Μπυροποσία 9 beta - "ΛΑ clinic" Κλείνουμε τελικά με: 1) Vrass 2) menelaos 3) marathon 4) dkall 5) stavrilian 6) BigAlejandro 7) kultura 8) Vintager 9) Jasemeister Μικρή μετατόπιση της ώρας για τις 9:30. Craft Αλεξάνδρας Καλά να περάσουμε ;) Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
oizgeorge Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2009 στην beta δεν μπορω να ερθω :( :( να ελπιζω σε beta1.1 ? ;D ;D Βι βιλ βι βιλ ροκ γιου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2009 Από Μ.Πέμπτη έως και Τρίτη του Πάσχα (πιθανότατα) θα βρίσκομαι στο Βόλο. Πιο πριν ή πιο μετά από αυτή την περίοδο, σας περιμένουμε (εγώ και η προσφάτως χωρισθήσασα ξαδέρφη μου) ;D Παιδια, Μ. Πεμπτη βραδυ καλα είναι να το κλείσουμε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση