Jasemeister Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2009 Για την beta αύριο μέχρι τώρα είμαστε: 1) Vrass 2) menelaos 3) marathon 4) Jasemeister Αν ενδιαφέρονται και άλλοι απαντήστε μου σύντομα (το πολύ μέχρι τις 3). Διόρθωση: 1) Vrass 2) menelaos 3) marathon 4) dkall 5) Jasemeister Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
evris Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2009 Διόρθωση: 1) Vrass 2) menelaos 3) marathon 4) dkall 5) Jasemeister I'm out στα σιγουρα για το κοντινο. My love for you is ticking clock, Berserker Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2009 I'm out στα σιγουρα για το κοντινο. +1. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2009 Ανανέωση: 1) Vrass 2) menelaos 3) marathon 4) dkall 5) stavrilian 6) BigAlejandro 7) Jasemeister Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2009 η καρντασουπολη κοιμαται με φαίνεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2009 elavd έτσι όπως τα βλέπω στα Γιάννενα θα ανεβώ να κάνουμε οι 2 μας Μπυροποσία ;D Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2009 elavd έτσι όπως τα βλέπω στα Γιάννενα θα ανεβώ να κάνουμε οι 2 μας Μπυροποσία ;D Κρίμα που δε θα έρθουν κι άλλοι... Δεν πειράζει, θα είμαστε οι 3 μας. Εσύ, εγώ και θα φέρω και την ξαδέρφη μου που μόλις χώρισε και το 'χει ρίξει στο ποτό για να ξεχαστεί... Ελπίζω να μη σε πειράζε τσερεμονάκο μου ;) www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2009 Το καημένο το κορίτσι...δεν με πειράζει ΚΑΘΟΛΟΥ Ηλία μου ;D Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2009 η καρντασουπολη κοιμαται με φαίνεται Ετσι με φαινεται και μενα. Αντε ρε παιδακια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2009 Μηπως να καναμε κανα ομαδικο ντου στα Γιαννενα που είναι και ωραια πολη, να γίνουμε πολλες? :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση