kultura Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2009 Περαστικά kultura, όποτε θες στείλε μου πμ ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fatalv Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2009 Δυστυχώς (ή ευτυχώς) θα μπορώ μόνο για Παρασκευή-Σάββατο, 24-25 Απριλίου. :-\ :) ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΨΗΦΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΤΟΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ! >:( Δεν αντέχω άλλη αποχή.!!! :'( ;D Άλλωστε εβδομάδα του Πάσχα θα είναι, νηστείες τελειώσανε και έτσι... ;) kwsta μη με κοροβέψεις, θα είμαι επιτέλους... :-[ panagioti, ακόμα να ποστάρεις; :) alchemist, θα έρθεις τώρα; Υπόσχομαι να είμαι στο μπάσκετ, το επόμενο πρωϊ. :) jase, ψήφισαααααααααααααααααααααααα! ;D ...από την πολλή γκαργκανέλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2009 27 Μαρτίου μέσα και εγώ, εάν δεν γίνει καμμία στραβή... μιλάμε για μεθαύριο Παρασκευή σωστά? Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kguitar Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2009 Φτου γαμωτο, την Παρασκευη δουλευω ως αργα το βραδυ, Tο' χασα :'( Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2009 Μπυρααααα μπυραααααααααααααααααα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2009 Αυτό το ξανθό εκεί στα δεξά είναι να το πιείς στο ποτήρι. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2009 Τι να πω κι εγώ που τα βλέπω κάθε μέρα... :-X Μια κοψά είναι όλα τους... :o Πίσω οντόπικ: πολύ χλωμό το βλέπω μιας και θα έρθω μόνο για ελάχιστες μέρες. Αλλά θα πω στον τσιρλίντερ αν είναι... Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2009 Κωστα πες της αν θελει να κανονισουμε να βγουμε ζευγαρια, θα φερω κι εγω τη δικια μου Φλαουτε βλέπεις και τετοιες καθε μερα? Εχετε κανα συγκροτημα εκει που μενεις που να θελουν πληκτρα? ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alchemist Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2009 Φλαουτε βλέπεις και τετοιες καθε μερα? Εχετε κανα συγκροτημα εκει που μενεις που να θελουν πληκτρα? ;D Κάτω τα κουλάδια σου ρε! Δε φτάνει που έχεις Oberheim, τώρα θέλεις και τις μικρές Βελγοπούλες; Όχι κύριε, λάθος σας τα έχουν πει! Εγώ πρώτος! :P 8) Σπύρο, κανόνισε στην επόμενη μπυροποσία να φέρεις και παρέα λοιπόν... ;D ;) Εγώ θα είμαι μέσα εκτός απροόπτου, ανεξαρτήτως ημερομηνίας. Θα ψηφίσω κιόλας αλλά γενικώς είμαι μέσα. Yes it is!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2009 Πλήκτρε θα κοιτάξω και θα σου πω... ;D σε αυτό που είμαι η τραγουδίστρια παίζει λίγο, και επίσης εγώ, αλλά από μπάντες να φαν' κι οι κότες! Κερμιτάκο δεν αποκλείεται... :) Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση