dr.peters Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2009 η γυναικα που απατα τον αντρα της? αφτο ινε? πανελιστας και ανταρτομαχητης.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
yann Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2009 Λαθος 1ο: Δημοσιοποιησαμε τον τοπο το χρονο και τα ψευδονυμα οσων θα ειναι εκει... Αμα το μαγαζι και τα γυρω στενα ειναι γεματα φανς :o που περιμενουν να μας ξεμαλιασουν τι γινεται?..Ε? ??? Λαθος 2ο: Τους καναμε να νομιζουν οτι θα ειναι κι'ο Χ"γιαννης εκει... ;D Το αποτελεσμα περιμενω να δω... ;D ;D ΔΕΝ αναλαμβανω εργασιες!Ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2009 Η καλή μέρα απ'το πρωι φαίνεται. Ημέρα Μπυροποσίας. yann μην ανησυχείς καθόλου, ο harilatron μας έχει εφοδιάσει με ειδική cloaking συσκευή που ανέπτυξε όταν τον ξεμάλλιασε το τρελαμένο και φανατικό fanbase του όταν έκανε τα πρώτα μπεντς επί σκηνής. Ο Χατζηγιάννης είναι ΠΑΝΤΑ μαζί μας σ'αυτό το φόρουμ. Τον αγαπάμε και μας αγαπάει. Πανταχού παρών, ο τα πάντα ορών. Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2009 Η καλή μέρα απ'το πρωι φαίνεται. Ημέρα Μπυροποσίας. yann μην ανησυχείς καθόλου, ο harilatron μας έχει εφοδιάσει με ειδική cloaking συσκευή που ανέπτυξε όταν τον ξεμάλλιασε το τρελαμένο και φανατικό fanbase του όταν έκανε τα πρώτα μπεντς επί σκηνής. Ο Χατζηγιάννης είναι ΠΑΝΤΑ μαζί μας σ'αυτό το φόρουμ. Τον αγαπάμε και μας αγαπάει. Πανταχού παρών, ο τα πάντα ορών. Ο Κόμης Χαρίλατρον εννοείς! LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2009 Ναι αν και νομίζω πλέον είναι ΜΕΤΑΒΑΡΩΝΟΣ. Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2009 Μπα, Κόμης είναι, άκουσε με που σε λέω. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2009 Εσύ ΚΑΤΙ ξέρεις...έχεις και 3 κάρμα...σε εμπιστεύομαι τυφλά. Αν μου πεις να αγοράσω Hello Kitty Ferrari, θα το κάνω. Αν μου πεις να αυτοπυρποληθώ την ώρα που κομματιάζομαι επι σκηνής με μαχαίρια shogun σε μια προσπάθεια fluxus έκφρασης, θα το κάνω. Αν μου πεις να ακούσω Κολπέυς, θα το κάνω. ΤΕΛΟΣ Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2009 Και υπόψιν, τα πήρα (τα 3 μου) δίχως σεξουαλικές χάρες, όπως κάποιοι άλλοι. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2009 Τα σωστά πράγματα να λέγονται. Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2009 Και υπόψιν, τα πήρα (τα 3 μου) δίχως σεξουαλικές χάρες, όπως κάποιοι άλλοι. Ναι...σε πιστέψαμε...τα Avatar σου τα λένε όλα... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση