kwstas79 Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2009 Το κούτελο μου είναι πιό καθαρό και από του Κόμη Χαρίλατρον. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2009 Χωρις ΒΙΝΤΕΟ πως περιμένεις να σε πιστέψει, ακόμα και με +3 κάρμα; Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2009 Ορίστε και το βίντεο, για να δείτε ότι δεν λέω ποτές μου ψέμματα. Θαυμάστε με πως σλαπππάρω το πεντάχορδό μου στινκ-γκέη. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Χάρης Ο Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2009 Σιγα μην εισαι εσυ. ??? Αυτος ειναι ο Χαριλατρονιος. 8) Γυαλιζει και κανει μπαμ απο μακρια. ;) Πρώην VARTANIS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
playloud Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2009 Τι συναισθημα.... αφου αναρωτιεσαι αν ζει η αν πεθανε ωραιο οργανο ομως Make me fries... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2009 Και υπόψιν, τα πήρα (τα 3 μου) δίχως σεξουαλικές χάρες, όπως κάποιοι άλλοι. Aν εννοείς εμένα, το έκανα μόνο και μόνο για την κακομοίρα την κιθάρα μου. Ίσα ίσα για να αποκτήσει τους χαμβάκερους του '59 που τους είχε καημό. Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2009 ΕΙΜΑΙ ΘΥΜΩΜΕΝΟΣ ΑΠΟΧΩΡΩ LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2009 Έλα δω! Που πας; ;D Αυτά τα πυκνά φρύδια μου θυμίζουν κάποιον αλλά δεν μου έρχεται τώρα.... Λοιπόν ποταπά κατακάθια της κοινωνίας 10μμ στο Beer Academy Ψυρρή. Μετρό Θησείο ή Μοναστηράκι. Τα λέμε σε λίγο ;) Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2009 Παίδες υπενθυμίζω ότι στον ηλεκτρικό, οι σταθμοί Αγ. Ελευθέριος και Κ.ατω Πατήσια είναι ΕΚΤΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ για σήμερα+αύριο+μεθαύριο! Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kguitar Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2009 Ρε τι πορωση κι αυτη με τις Παρασκευες ::) Χαθηκε κανενα Σαββατο, Κυριακη, Πεμπτη, Δευτερα, Τριτη, Τετάρτη? Παλι αμπυρος εμεινα :( Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση