Jasemeister Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2009 Να προσέξεις η δηλωμένη σου αξία CIF να μην ξεπερνά τα $50 ;D Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2009 ΑΝΤΕ να βλέπω τα πμ να έρχονται... :D Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alexnir Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2009 srr, επειδη εχασα επεισοδια.....το μερος το εμαθα, την ωρα την εμαθα, την μερα δεν εμαθα! για παρασκευη λετε? Καπου,καπως,καποτε,κατι πηγε στραβα στην εξελιξη!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2009 Ναι, μεθαύριο Παρασκευή ;) Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2009 Bump για να το βλέπουν και οι απογευματινοί............. ;D Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
yann Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2009 Αν έρθω από Ερμού, πληρώνω Τελωνείο; Eλα απο κατω,απο τον πεζοδρομο...εδω "καθαριζω" εγω!( "..να,αυτη..αυτη'ν'η γειτονια μου..ντο-ιν'ντο-ιν...") ;D Τι βλεπω? 999 μυνηματα?Ε,δε μπορω να σου πω να τα χιλιασεις τωρα...! ;) -Τις απαντησεις δεν τις ηξερα,αλλα ευτυχως ειμαι πανκ! Παω για πμ..... Ω,γαμauto,..ειναι ηδη μμ.... Να το στειλω αυριο?;D ΔΕΝ αναλαμβανω εργασιες!Ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2009 Μέχρι τώρα είμαστε: 1. audiokostas 2. bihlas87 3. BigAlejandro 4. yann 5. moi Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2009 Μέχρι τώρα είμαστε: 1. audiokostas 2. bihlas87 3. BigAlejandro 4. yann 5. moi 5 !??!?!! Μόνο 5 :o ??? Ούτε ταξί σε ώρα αιχμής ...... Εδώ πάω να γιορτάσω τα 1000 μου ποστ (ο τίτλος Short-Scale Ambassador μου αρμόζει περισσότερο από το οξύμορον της προσωπικότητάς μου noizholic ;D ) και εσείς περί άλλων τυρβάζετε; Που είναι ο μπανανίτσας, σκεύρης, Νέστωρας, Μπόσσης, κουλτουριάρης, Μπουκλάκιας, Μπουζούκιας και και και, ε; Που ; ΘΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΩ ΠΑΡΑΥΤΑ. ΠΑΝΚ ΚΑΙ ΚΑΤΩ. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kultura Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2009 Εδώ είμαι audiokwstakh μ'... Δεν έχω στείλει ακόμα πμ, το απόγεμα, όταν το σιγουρέψω... ΥΓ.: Πρώτο ποστ από το σχολείο... :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2009 Θα έρθω ρε. Θα φέρω και παλίσσανδρο. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση