kwstas79 Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2009 Εγώ, αλλά μην ξεχνάς ότι είναι βράδυ τελικού που ένας εκ των δύο θα βρίσκεται εκεί άρα κάποιοι θα απουσιάζουν. Το Σάββατο όμως έχουν ρεπό ;) Ισως το άλλο, για να χουμε και τον χρόνο. +666 LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dr.peters Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2009 Άντε ο ένας, άντε ο άλλος, άντε ο παράλλος...τι να οργανώσετε έτσι μου λέτε; Επανέρχομαι να σας οργανώσω. Ο Τσερεμόνης της γειτονιάς σας της μπυρας ο καιρος το νιωθω πως ζυγωνει γιατι σε αυτα εμπιστευομαι μονο τον Τσερεμόνη. και εγω ειμαι μεσα για το επομενο διημερο. αληθεια, μπορει καποιος να μου πει τι ωρες εχει αγωνες σημερα και αυριο, γιατι τα εχω μπλεξει? πανελιστας και ανταρτομαχητης.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2009 Τελικός; Τόλμησαν κι έβαλαν τον τελικό όταν θέλω να κάνω Μπυροποσία; Off with their heads... Μίλησα με Αλέφαντο και μου έδωσε το οκ για: Athens NOIZ Beer Drinking #9 Friday 8 May 2009 9pm Είδωμεν εντός ολίγου για μέρος... Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2009 Kate Me ............ OK Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dr.peters Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2009 και εγω ειμαι μεσα για 8 μαιου! κατι με μετρο κοντα, θα προτιμηθει! πανελιστας και ανταρτομαχητης.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
yann Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2009 Και το yann OK! :) ΔΕΝ αναλαμβανω εργασιες!Ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kultura Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2009 Κατά μπάσα* πιθανότητα θα είμαι κι εγώ... *είναι και κάτι πρίμες που δεν τις υπολογίζω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dr.peters Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2009 απο μερος τι θα παιξει? το μεγαλο αφεντικο των τελετων (sic) τι εχει κατα νου? εξεταζουμε καθολου το ενδεχομενο να γινει οπως και η μπετα στην κραφτ? δεν θα με χαλαγε καθολου! γυναικες θα ερθουν? πανελιστας και ανταρτομαχητης.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kultura Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2009 απο μερος τι θα παιξει? Ότι και να παίξει, εμείς δεν κωλώνουμε! το μεγαλο αφεντικο των τελετων (sic) τι εχει κατα νου? Δεν θα μπορεί να λείπει... εξεταζουμε καθολου το ενδεχομενο να γινει οπως και η μπετα στην κραφτ? Γιατί όχι; δεν θα με χαλαγε καθολου! Ούτε κι εμένα! γυναικες θα ερθουν? Δεν απαντάω σε αυτή την ερώτηση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dr.peters Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2009 Δεν απαντάω σε αυτή την ερώτηση... θες να ερθουν? εχεις καποια στο μυαλο σου? ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D πανελιστας και ανταρτομαχητης.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση