Alchemist Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2009 Κερμιτάκο δεν αποκλείεται... :) Γι' αυτό σ' αγαπάω ρε μπαγάσα (με την καλή έννοια πάντα), ξέρεις να φτιάχνεις κατάσταση να 'ουμ... 8) ;D ;D ;D :P Yes it is!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
oizgeorge Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2009 ψηφισα και γω!!! 23 Μαιου εχω και γενεθλια οποτε να σας κερασω και καμια μπυρα... :o :o :o την οποια θα πληρωσετε ;D ;D ;D Βι βιλ βι βιλ ροκ γιου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vrass Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2009 Εγώ ειμαι μέσα και για την beta την παρασκευή, αν και θα πρέπει να την κάνω νωρίς να προλάβω τα τρένα, μιας και δουλεύω Σαββατο πρωί. Εκτός άμα την κανονίσουμε πουθενά που να μπορούμε να παρκαρουμε και έρθω με αυτοκίνητο. Οπως και να'χει θα το βολέψω το πράμα και θα έρθω. ;) ;D Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2009 Guru Share Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2009 27 Μαρτίου μέσα και εγώ, εάν δεν γίνει καμμία στραβή... μιλάμε για μεθαύριο Παρασκευή σωστά? Απριλίου ή Μαΐου γλυκέ μου. (εκτώ αν τα γεράματα πιάσανε κι εμένα και δε ξέρω να διαβάζω...) Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
paranoid_gr Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2009 Καλα για βολο ποιος θα παει??? Και για που λετε? Στον κοσμο δεν υπαρχουν εξαιρεσεις(LP,strat... :)) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fatalv Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2009 Εγώ θα είμαι μέσα εκτός απροόπτου, ανεξαρτήτως ημερομηνίας. Θα ψηφίσω κιόλας αλλά γενικώς είμαι μέσα. ΟΛΕΕΕ!!! Άντε ρε παιδί μου πια!!! :D ...από την πολλή γκαργκανέλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2009 Ενας ενας για Σαλονικη παιδια. Θα κρασαρει ο σερβερ. :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2009 Guru Share Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2009 Απριλίου ή Μαΐου γλυκέ μου. (εκτώ αν τα γεράματα πιάσανε κι εμένα και δε ξέρω να διαβάζω...) Δεν ξέρω να διαβάζω. Τώρα το είδα το craft... Μάλλον δε μπορώ, αλλά να δούμε... :-/ Πάντως τον απρ/μαι μπορώ άνετα... Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2009 Για την beta αύριο μέχρι τώρα είμαστε: 1) Vrass 2) menelaos 3) marathon 4) Jasemeister Αν ενδιαφέρονται και άλλοι απαντήστε μου σύντομα (το πολύ μέχρι τις 3). Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2009 Για την beta αύριο μέχρι τώρα είμαστε: 1) Vrass 2) menelaos 3) marathon 4) Jasemeister Αν ενδιαφέρονται και άλλοι απαντήστε μου σύντομα (το πολύ μέχρι τις 3). Έλα και κανένας μεγάλος...μην πήξω στο πάνκ!! Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση