Προς το περιεχόμενο

Περασμένα αλλά όχι ξεχασμένα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τόοοοσα χρόνια αγοράζω, αυτό σήμερα μου τυχε.

Με φώναξαν στο ταχυδρομείο σήμερα για "διασαφήσεις" ότι και να σημαίνει αυτό.

Όλος χαρα (νομίζοντας ότι ήρθε το μπασάκι μου που κρατάνε 3 βδομάδες στο τελωνείο) κίνησα και γω.

Μα δεν.........

-Καλώς τον κυρ-Κώστα και θυμάσαι πριν μήνες μια κιθάρα που σου φέραμε και κάτι αεροπλανοπίστονα;

-Ναι, βέβαια.

-Και θυμάσαι που δεν πλήρωσες τελωνείο;

-Θυμάμαι που δε μου ζητήσατε.

-Κακώς που δεν το κάναμε

-Θέμα οπτικής γωνίας

-Τα θέλουμε τώρα

-Πριτς

-Μα πρέπει

-Μα όχι

-Θα τα πληρώσει η κοπέλα που ήταν εδώ

-Και γιατί;

-Γιατί ήταν λάθος

-Δικαίωμα τότε

-Μια βδομάδα

-Μα με κακομαθαίνετε

-Τι να κάνουμε;

-Ελπίζω να ήταν ρητορική η ερώτηση  ;D

Και έφυγα γεμάτος σκέψεις. Αν δεν τα δώσω τα πληρώνει η κοπέλα (λέμε τώρα) και το ταχυδρομείο θα μου κάνει απο δω και πέρα τη ζωή κόλαση. Αν τα δώσω, ε λεφτα είναι δεν είναι μαρούλια, θα μου λείψουν.

Μάλλον θα τα δώσω να τελειώνω.

Αλλά να πληρώνω για ανθρώπους που μου καρατάνε το μπάσο 1 μήνα γιατί................έτσι. Γαμώτ δηλαδή, γαμώτ.

Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες.

Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 57
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Κωστα κατ αρχην καλα ξεμπερδεματα

και κατα δευτερον, το μπασο ειναι εκει? σου κανει κουκου, το μυριζεις, σου φωναζει αλλα ΔΕΝ μπορεις να το παρεις? Με ποια δικαιολογια? οτι ειναι του Μπιν Λαντεν?

Make me fries...

Εκεί είναι η κούκλα μου εδώ και βδομάδες (οκ, 15 μέρες). Μέσα στην υγρασία στο κρύο και στην μπίχλα των τελωνείων του Ελ. Βενιζέλος.

Τώρα εκτελωνίζουν λέει τα του Φλεβάρη.

Θα πάρω σιδερόβεργα, μολότωφ κι αλυσίδες και θα τα κάνω βίδες που λέει και ο Τζιμάκος.

Ως πότε παλικάρια....

Ξέρω, υπομονή, δεν χάθηκε ο κόσμος κλπ κλπ

Αλλά αφού ξέρετε, τι να λέμε τώρα.

Καλά να την θωπεύει ο Αμερικανομάστορος για 3 μήνες αλλά ναναι δίπλα σου και να μην μπορείς.

Και να θέλουν να πληρώσεις περασμένα τελωνεία (κατά το μεγαλεία  ;D )

"Θα τα πληρώσει η κοπέλα που ήταν εδώ..."  Τι εννοούσε; Ποια χρήματα και ποια κοπέλα; Kαι γιατί θα σου κάνει το ταχυδρομείο τη ζωή κόλαση; Kαι γιατί να μην τα πληρώσεις; Δεν κατάλαβα σχεδόν τίποτα...

Fear no more the heat o' the sun

Nor the furious winter's rages

Aν καταλαβα ξεχασε/αμελησε η υπαλληλος (τοτε) να σου πει να πληρωσεις τελωνειο, και αν δεν  πληρωσεις τωρα κατοπιν εορτης θα αναγκαστει να τα πληρωσει αυτη απο την τσεπη της?

1.Mετα απο την απομακρυνση απο το ταμειο ΟΥΔΕΝ λαθος αναγνωριζεται (αλλωστε ΑΥΤΟ θα σου ελεγαν και οι ΕΛΤΑΔΕΣ αν πληρωνες κατι...παραπανω,οπως πολλες φορες εχει συμβει)

2.η κοπελλα ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕ ,τα λαθη πληρωνονται σε ΟΛΕΣ τις δουλειες,γιατι οχι και στο δημοσιο?

3.τη ζωη σου κολαση δεν μπορει να στην κανει κανενα ταχυδρομειο και καμμια τραπεζα και κανενας δημοσιος (η ιδιωτικος) κερατας αν ξερεις να υπερασπιστεις τα δικαιωματα σου,αν σου ερθει ειδοποιητηριο απο τα ΕΛΤΑ και πας και δεν σου δινουν το μπασο σου το νουμερο της ΑΜΕΣΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ειναι το 100   καλεις και τελειωνει η υποθεση.

βεβαια πρεπει να "αντεχεις το τραβηγμα" και να εισαι και "τρελλος" σαν και εμενα που πριν απο μια εβδομαδα καλεσα την αστυνομια στο κατ/μα μιας τραπεζας γιατι μου πηραν ...1 ευρω προμηθεια επειδη κατεθεσα χρηματα σε λογ/μο τριτου...(να δεις τι ωραια που μου τα επεστρεψαν....)

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

βεβαια πρεπει να "αντεχεις το τραβηγμα" και να εισαι και "τρελλος" σαν και εμενα που πριν απο μια εβδομαδα καλεσα την αστυνομια στο κατ/μα μιας τραπεζας γιατι μου πηραν ...1 ευρω προμηθεια επειδη κατεθεσα χρηματα σε λογ/μο τριτου...(να δεις τι ωραια που μου τα επεστρεψαν....)

..Πρέπει να είχες την όψη του avatar σου...

Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή

καλη η φαση με την αμεσο δραση...  ;)

+1 με SF

γιατι τα 'χω παρει και γω με το ταχυδρομειο που μου καθυστερει ενα βιβλιο απο Καναδα εδω και κανα μηνα... >:(

wood matters

Aν καταλαβα ξεχασε/αμελησε η υπαλληλος (τοτε) να σου πει να πληρωσεις τελωνειο, και αν δεν  πληρωσεις τωρα κατοπιν εορτης θα αναγκαστει να τα πληρωσει αυτη απο την τσεπη της?

Mais oui   :P

Kαι γιατί θα σου κάνει το ταχυδρομείο τη ζωή κόλαση; Kαι γιατί να μην τα πληρώσεις; Δεν κατάλαβα σχεδόν τίποτα...

Κοίταξε τώρα, τυπικά τα όφειλα χωρίς να το γνωρίζω, παρέλαβα το προϊόν και απεμακρύνθην του ταμείου και τυπικώς η συναλλαγή ολοκληρώθη.

Ουσιαστικά όμως το χρέος υφίσταται. Κι ας έχουν περάσει μήνες. Πάσο.

Απλώς οι παρούσες συγκυρίες αναμονής μαζί με την ελλειπή εξυπηρέτηση του Ταχυδρομείου στους τελευταίους μήνες ΚΑΙ η ανυμπορία μου ως πολίτης να κάνω κάτι για αυτό δεν με ωθούν στην μετά χαράς αποπληρωμής του χρέους μου.

Το οποίο βέβαια οικιοθελώς αποδέχομαι λόγω νομοταγούς αντιλήψεως αλλά και γιατί δεν θα ήθελα να πληρώσει την αμέλειά της μια απλή υπάλληλος (που δεν ήταν έτσι ακριβώς αλλά τέλος πάντων).

Από την άλλη βέβαια η άρνησή μου για αποπληρωμή με την παραίνεσή μου να κινηθούν νομικά εάν θέλουν, δεν νομίζω ότι θα ήταν κάτι που θα εκτιμούσε ιδιαίτερα το τοπικό Ταχυδρομείο με οιαδήποτε επιλογή συμπεριφοράς ίσως αυτό επέφερε.

Δεν ξέρω αν έγινα πιο σαφής.

Νίκο έχεις δίκιο αλλά the operative paragraph is

βεβαια πρεπει να "αντεχεις το τραβηγμα" και να εισαι και "τρελλος" σαν και εμενα

Δεν ξέρω αν αντέχω τα δέματα που επεστράφησαν γιατί "άργησα" να τα παραλάβω, για τις "χαμένες" ειδοποιήσεις κλπ.

Είμαι παρανοικός;

Μπορεί

Αλλά και πολυάσχολος

Οσο για την "έκτακτη κοπέλα", δεν τα θυμούνται καλά.

Anyway και whatever

Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου