Προς το περιεχόμενο

Joe Satriani (Ice 9) by dimis75

kostaras75

Προτεινόμενες αναρτήσεις

πως γινεται να κανουμε βιντεο αλλα ο ηχος να ακουγεται αυτος του cubase? Οχι σαν εξωτερικη ηχογραφηση αλλα αυτος μεσα απο το προγραμμα.

Πολύ θα ήθελα να το μάθω και εγώ αυτό ώστε να ανεβάσω βίντεο με την swirl Ibanez μου.

Η παραγωγή στα κομμάτια μου δεν είναι και η καλύτερη, οπότε αν τραβήξω και “εξωτερικό” βίντεο, κλάφτα…

...When i got the music i gotta place to go...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 54
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Πάντος ρε παιδιά δεν γίνεται να αποτυπωθεί το κομμάτι τραβώντας το με μια ψηφιακή φωτογραφική μηχανή όπως μπορώ να κάνω έγω σπίτι μου μιας και δεν έχω κάμερα.Ο ήχος δεν ξέρω κατά πόσο θα είναι αντιπροσωπευτικός.Τα κομμάτια που είχα ποστάρει του Ζήρα δεν θεωρώ οτι είναι και οτι καλύτερο απο θέμα εικόνας και ήχου.Ασε που θα γίνει η σύγκριση με το mp3 που ανάβασα και θα αρχίσουν άλλα παρατράγουδα του στίλ εκεί δεν το έπαιξε όπως στο mp3 και όλα τα σχετικά.Αν ο σκοπός για να αποδείξουμε κάτι είναι να καθόμαστε και να γράφουμε 1000 φορές ένα βίντεο μέχρι να παιχτεί τέλεια και μετά να το ποστάρουμε, δεν θα έχουμε άλλη δουλειά να κάνουμε για τα επόμενα χρόνια.Ενοείται οτι όταν κανούμε την ηχογράφηση πέφτει κόψε ράψε γιατί λάθη γίνονται όσο καλός παίχτης και αν είναι κάποιος.Εγώ όπως έχω πεί πολλές φορές, δεν ξέρω να βγάλω τα μάτια μου πάνω στην ηχογράφηση.Αν δεν έβρισκα τον φίλο Αντώνη (να είναι καλά το παίδι) για να με ηχογραφεί, δεν θα έγραφά ποτέ τίποτα παρά μόνο κάτι ψηλά με το cool edit για να δω πως βγάνει το κομμάτι.

Εστω κι έτσι θα καθήσω να ξαναγράψω πάλι με την ψηφιακή μηχανή και οτι βγεί αν και θα μπορούσα να μην γράψω τίποτα μιάς και αυτοί που με ξέρουν γνωρίζουν τι μπορώ να παίξω και τι όχι αλλά θα το κάνω γιατί το παιχνίδι χόντρυνε πολύ.

Τα ξαναλέμε παιδιά.

Για να γυρίσουμε στο κλιπ, εμένα μου άρεσαν πολύ τα σημεία όπου ξεφεύγεις από τις γραμμές του Satch. Πολύ καλό, μακάρι να φτάσω και γω σύντομα σε παρόμοια φάση  ;)

Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...

Παντως να καθεσαι ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ που σου ερχεται κατι, να το τραβας βιντεο, πολυ ψωνιο ρε αδερφε μου.

ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ για να μην τον αμφισβητησουν

τωρα μας προσβαλλεις.....δλδ ειμαστε ψωνια?απλα δεν κατεχουμε την ηχογραφηση την αλλη ...επισης θεωρω οτι οταν γραφεις σε video πιο πολυ εκτιθεσαι παρα παινευεσαι οποτε προς τι το ψωνιο? και ο ηχος ειναι χαλια ..και τα λαθη ειναι εμφανη και ολα τα σχετικα ...οποτε πιστευω οτι live ειναι ακομα πιο δυσκολο το εγχειρημα απο τοι να το ηχογραφεις σε mp3.......φιλικα παντα

RUN FOREST....RUN!!!!

Αν δεν έβρισκα τον φίλο Αντώνη (να είναι καλά το παίδι) για να με ηχογραφεί, δεν θα έγραφά ποτέ τίποτα

Dimi, πρέπει να μου γνωρίσεις τον φίλο σου τον Αντώνη!!!  ;D ;D ;D

BTW πολύ καλό παίξιμο και ήχος.

...When i got the music i gotta place to go...

κατα τα αλλα εγω δεν αμφισβητω κανεναν για το παιξιμο του ισα ισα που θαυμαζω πολλους απο εδω μεσα και τους το αναφερω σε καθε στιγμη ....Απλα εμενα με βολευει αυτος ο τροπος ηχογραφησης(καποιον αλλον ο παραδοσιακος) αν και θα προτιμουσα να ηξερα τον παραδοσιακο γιατι θα εγραφα πολυ καλυτερα πραγματα.......αλλα δεν, τι να κανουμε ?που θα παει θα μας μαθει καποιος....γιατι απο μονος μου δεν την παλευω

RUN FOREST....RUN!!!!

Εκτός του λοιπού... "σουρρεαλιστικού" του θέματος, που δεν θα το σχολιάσω, νομίζετε πραγματικά ότι είναι τόσο εύκολο να ηχογραφηθούν αυτά τα μέρη, ακόμα και με κόψε ράψε? Ή το mp3 είναι πιο εύκολο απ'το video?

Όπως και να'χει, ωραίο παίξιμο Dimi, και keep on rockin'.

Για να γυρίσουμε στο κλιπ, εμένα μου άρεσαν πολύ τα σημεία όπου ξεφεύγεις από τις γραμμές του Satch. Πολύ καλό, μακάρι να φτάσω και γω σύντομα σε παρόμοια φάση  ;)

Υπάρχουν κομμάτια του satriani αλλά και άλλων που τα πάω καρφί νότα νότα.Αυτό μπορεί να είναι καλό αλλά και κακό.Ετσι συνήθησα όμως γιατί πάντα είχα τα original tab book απο όλους τους κιθαρίστες και τα γκρούπ που γούσταρα κατά καιρούς και είχα και το πείσμα μέσα μου που έλεγε δάχτυλα τα δικά του δάχτυλα και τα δικά μου!Γιατί όχι? Αναφέρομαι στο εκτελεστικό κομμάτι βέβαια και όχι στο δημιουργικό.Εκεί γιά άλλους μπορεί να έιμαι χάλιας.Αλλο το ένα και άλλο το άλλο.Για το συγκεκριμένο (ice 9) στην παρούσα φάση δεν είχα την υπομονή να περάσω όλα lick σαν το original (ίσως και να μη μου έβγαιναν κι όλας) και είπα να χώσω πράμα και ότι βγεί.

πάρχουν κομμάτια του satriani αλλά και άλλων που τα πάω καρφί νότα νότα.Αυτό μπορεί να είναι καλό αλλά και κακό.

καθολου κακο ισα ισα οποιος εχει τα κιθαριστικα παπακια ας το κανει και αυτος.......αυτο μονο προδο και τεχνικη μαγκια δειχνει και τιποτα αλλο κακο......μακαρι να μπορουσαν ολοι να το κανουν αυτο αλλα δεν ....

είχα και το πείσμα μέσα μου που έλεγε δάχτυλα τα δικά του δάχτυλα και τα δικά μου!Γιατί όχι?

και εγω αυτο εχω πει πολλες φορες αλλα μετα συνειδητοποιω...οτι κατι εχουν τα δικα μου δαχτυλα.....να δεις πως το λενε? ΣΚ@Τ@ κατι τετοιο και τελικα δεν ..... ;D

RUN FOREST....RUN!!!!

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου