Spyros Delta Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2009 Παιδια εγω βρηκα τροπο να γραφεις εικονα με ψηφιακη φωτογραφικη (εμενα γραφει σε μορφη MOV file) και ηχο στο PC με το cool edit και μετα μιξη. Αλλα οπως ειπε και ο playloud δεν ειμαι ουτε εγω ωραιος με τις πιτζαμες μου. Θελω και κομμωτηριο :P 1. Βαζεις να τραβαει η μηχανη εικονα ενω εχεις ηδη στησει το cooledit με το μπακιτρακ ετοιμο να ηχογραφησει. 2. Πατας τα κουμπακια (δεν παιζειρ ολο να ειναι ταυτοχρονα) και γραφεις. 3. Περνας το βιντεο απο την ψηφιακη με usb στο πισι και κανεις δεξι κλικ σε ενα καναλι>insert>video. 4. Με το ματι βλεπεις το χερι που παιζει και συγχρονιζεις την εικονα, κανεις lock in time και ετοιμο ;) :D :D :D :D Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
playloud Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2009 και το audio σημα του βιντεο πως απομονωνεται? με cubase γινεται αυτο? pytzama kali gia metal? hoxi? Make me fries... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Panagiotisrx7 Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2009 Μήπως να κάναμε ένα split δημιουργώντας νέο topic: “Video recording” ; ...When i got the music i gotta place to go... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2009 και το audio σημα του βιντεο πως απομονωνεται? με cubase γινεται αυτο? pytzama kali gia metal? hoxi? 1. Κατ'αρχην η μηχανη που εχω δεν γραφει ηχο. 2. Ακομα και να εγραφε οταν κανεις insert στο cooledit διαλεγει ξεχωριστα ηχο και εικονα. 3. δεν ξερω στο cubase 4. παω κομμωτηριο τα λεμε :-* Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2009 Μην κάνεις πάλι τις ίδιες ανταύγειες. Δεν σου πήγαιναν την άλλη φορά... :P :D When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση