kostaras75 Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2009 Παιδιά σας χαιρετώ όλους. Πέρασα το κομματάκι του satriani αλλά με αρκετά δικά μου πράγματα μέσα οπότε όπως καταλάβατε είναι λιγάκι αλλαγμένο. Εστω κι έτσι περιμένω τα δικά σας σχόλια. Υ.Γ Σας ευχαριστώ όλους για τα σχόλια θετικά και αρνητικά που έχετε κάνει για ότι κομμάτι έχω ποστάρει. Με κάνουν να προσπαθώ περισσότερο. Να είστε καλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2009 ΠΡΟΣ MODERATORS: Ας κάνει κάποιος ban επιτέλους τον χρήστη DIMIS75. Δεν μπορεί να έρχεται κάθε λίγο και λιγάκι και να μας γ@μ@ει την ψυχολογία... 8) (Πολύ καλό παίξιμο bro... Respect...) ;) :D :D When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ignantios Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2009 μαμησες....τιποτα αλλο.....αστο ετσι ειναι καλυτερο... ;D RUN FOREST....RUN!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gregg Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2009 Ωραιος! Πολυ ωραιος ηχος και ωραιο παιξιμο. :) just changed avatar :p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2009 Respect στον παίκτ'!! 8) You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
akis_1982 Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2009 Μπραβο ρε φιλε ! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spiros69 Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2009 Μπράβο σου φιλε μου :o :o :o..πολυ δυνατος...ειχες δεσμευτει και για καποιο videaki που εναγωνιως περιμενουμε εδω και καιρο ;).. seven deadly sins.......... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Kostas-5150 Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2009 Xαχαχα,βρες κανα βιντεακι του Satch κ κανε του καμια επεξεργασια,ξερεις εσυ! :D Ελα ρε φιλε dont fuck with our minds ελεος.. Ειδικα το προηγουμενο του Πετρουκιου ειχε μεγαλη πλακα!Μα ειναι δυνατον μωρε.. Που παιζεις σημερα να ερθουμε ολοι να σε δουμε? ;) Δεν μπορει τετοιο παιχτρονι,καπου "καλα" θα εμφανιζεται. Delta 66 εσυ εισαι ρε? 5 long years Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Χάρης Ο Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2009 ............Με κάνουν να προσπαθώ περισσότερο............. Μαλλον μας δουλευεις φιλε μου. ??? Ποσο παραπανω, να προσπαθησεις;;;; :P Εχει και αλλο;;;;;; Πρώην VARTANIS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Kostas-5150 Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2009 Μαλλον μας δουλευεις φιλε μου. ??? Ποσο παραπανω, να προσπαθησεις;;;; :P Εχει και αλλο;;;;;; Θελει κραξιμο ο τυπος ρε. ΚΡΡΑΑΑΑ 5 long years Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση