kwstas79 Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2009 Αφιερωμένο στην χρυσή μου, τον blue, που γουστάρει τη φάση.. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2009 ΕΠΕΣΤΡΕΨΑ! Α, ξέχασα, έπρεπε να αποχωρήσω πρώτα. ΑΠΟΧΩΡΩ! ΕΠΕΣΤΡΕΨΑ! που είναι ενας farilatron όταν τον χρειάζεσαι; Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Asterias Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2009 Το 79 δεν ζούσα. Τώρα όμως ζω και βασιλεύω. Γουστάρω γκομενάκια να λικνίζουν τα κορμιά τους στους ρυθμούς της πανκ μουσικής μετά από 15 ουίσκια. Γι' αυτό και γω παίζω πανκ φανατικά εδώ και χρόνια. Δυο-τρεις λέξεις θα σας πω : Amstel, μυστρί, πυλοφόρι, πονεμένη εργατιά και APOGEE. Αυτά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Χάρης Ο Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2009 ....Amstel, μυστρί, πυλοφόρι, πονεμένη εργατιά και APOGEE. Αυτά... Κατι απο Ξανθοπουλο και .....για την δολια την μανα μου, μου θυμησες. Συνεχισε. ;D Πρώην VARTANIS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spy Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2009 που είναι ενας farilatron όταν τον χρειάζεσαι; Κάνει το κουνέλι. :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2009 Tρέχει και σε... άλλες αγκαλιές από δω κι από κει και δεν τον πιάνει η προκοπή να ανεβάσει και Γκιλμουροκλιψ. Ορίστε μας. Ακόμη ένας αργόμισθος αντμίν. >:( ::) Τι; Δεν πληρώνεται; AKOMH χειρότερα γιατί αυτό σημαίνει ότι έρχεται εδώ όχι για τα λεφτά αλλά για το τζέρτζελο. Αλλά αφού είναι στην ΚΟΣΜΑΡΑ του φαίνεται ότι του αρέσουν άλλα τζέρτζελα περισσότερο. Λοιπόν παιδιά πρέπει να βάλουμε τα δυνατά μας για να κάνουμε ένα ωραίο 80σέλιδο τρικούβερτο γλέντι για να δει ότι πουθενά αλλού δεν θα βρει χειρ... εεεε, καλύτερα. 8) Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2009 Παιδιά, μου γαμάτε το θέμα. Α Π Ο Χ Ω Ρ Ω. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2009 μπλόντι, πιπέρι στο μανήκη σου.Ορίστε μας τώρα που λες τετοια πράματα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2009 Οκ, δεν αποχωρώ ακόμα, λέω για αργότερα. Μπλάντυ, πολυαγαπημένε μου φίλε, υπάρχει πολύ σαπιλά στον κόσμο. Τώρα όμως αποχωρώ, γιατί είσαστε κάφροι-άμουσοι-αμούστακοι. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2009 Ο μον ντιε!!!! :o :o :o ::) Koίτα μον σερί, αν είναι να το παιξεις σοφιστικέ θα πρέπει να τα λες σωστά. Η "σαπιλά" είναι όντως γαλλική λέξη αλλά δεν αποδίδεται έτσι στην ελληνική ορθογραφήα. Θέλει "η" ("σαπηλά") όπως "μανήκη". ;) Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση