deebblues Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2005 Share Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2005 Εισαι τρελός το ξέρεις ? Είναι κούκλα ! Που τα βρισκεις αυτά ρε παλαβέ άνθρωπε ? Με την ευκαιρία θέλω την γνώμη σου, ξέρεις ένα ξύλο που λέγεται Red Wood ? Θέλω να το βάλω σαν top σε ηλεκτρική, δεν είναι Maple αλλά spruce. Tι λες ? lues Legend Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2005 OP Share Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2005 αυτη που θες να παρεις μου φαινεται σαν ενα εξαιρετικο αντιγραφο της Λες Πωλ. :wink: λες να αξιζει? αν κρινω απο αυτες που πηρα εγω μαλλον πολυ καλη θα ειναι & αυτη,ειναι το ακριβοτερο μοντελλο άλλωστε :wink: www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mechmg93 Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2005 Share Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2005 καλοριζικη!!!!! εισαι κακη παρεα superfunk..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ikon Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2005 Share Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2005 Kαλορίζικη και απο εμένα superfunk. Ωραία κιθάρα. :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2005 Share Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2005 Toν βλέπω σιγά σιγά τον Superfunk να μεταλλάσεται σε SuperJazz με αυτά τα νέα μωράκια που έχει αποκτήσει... ΜΕ ΓΕΙΑ κι από μένα!!! ;) Θα σου πρότεινα να βγάλεις στο σφυρί καμιά από τις Tele σου για εμας τους φτωχούς... Τι τα θες αυτά τα ... παλιο-όργανα?? Ξεφορτώσου τα!! :D www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2005 OP Share Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2005 Ουτε για αστείο! :lol: Η Tele ειναι το bread & butter μου,τα σκαφακια απλα "χρωματιζουν" :wink: www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2005 Share Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2005 Καλορίζικη!!Καλα ο Funk εκεί που ψάχνει τα κλειδιά του βρισκει και μια κιθάρα(θυμιζω μια που την αγόρασε 30ευρω ξεφτίλα απο έναν παππού αν θυμάμαι καλά :D ) You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mechmg93 Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2005 Share Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2005 θυμιζεις την crucianelli Που αν την ακουσεις θα σου φυγει το καφασι......και ειναι και πλαστικη..!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση