Superfunk Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2005 Share Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2005 JOHNSON JP βεβαια! ΓΙΑ ΜΟΝΟ 272 ΕΥΡΟΥΔΑΚΙΑ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ!! Οχι απλως καλο αλλα οπως και το προηγούμενο ΤΕΛΕΙΟ το χρωμα στην φωτο δεν φαινεται καλα ειναι ακριβης απομιμηση του Cadilac Green της Gretsch. Tι να πω ρε παιδια πως τα καταφερνουν & φτιαχνουν τετοιες φοβερες κιθαρες σε τετοιες τιμες? (οκ η αληθεια ειναι οτι την κερδισα στο ebay & η τιμη καταλογου της ειναι 700 ευρω,αλλα & παλι & 700 να εκανε τζαμπα ειναι!) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2005 Share Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2005 για να καταλαβω στα σιγουρα...ειναι δικια σου εννοεις;;;την κερδισες;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dienekes Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2005 Share Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2005 Tι να πω ρε παιδια πως τα καταφερνουν & φτιαχνουν τετοιες φοβερες κιθαρες σε τετοιες τιμες? (οκ η αληθεια ειναι οτι την κερδισα στο ebay & η τιμη καταλογου της ειναι 700 ευρω' date='αλλα & παλι & 700 να εκανε τζαμπα ειναι!)[/quote'] Την καλύτερη απάντηση έδωσε κάποιος που είπε "δεν υπάρχει περίπτωση, χρησιμοποιούν παιδάκια-σκλάβους". 8O :) (Τι έχεις πάθει με τα σκαφάκια εσύ??) :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2005 OP Share Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2005 για να καταλαβω στα σιγουρα...ειναι δικια σου εννοεις;;;την κερδισες;; WWW.EBAY.COM You bid & win! :wink: σε απλα ελληνικα στις δημοπρασιες κερδιζεις οταν κανεις το καλυτερο "χτυπημα" :wink: εγω την χτυπησα στα 272 ευρω & την κερδισα... www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2005 OP Share Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2005 Tι να πω ρε παιδια πως τα καταφερνουν & φτιαχνουν τετοιες φοβερες κιθαρες σε τετοιες τιμες? (οκ η αληθεια ειναι οτι την κερδισα στο ebay & η τιμη καταλογου της ειναι 700 ευρω' date='αλλα & παλι & 700 να εκανε τζαμπα ειναι!)[/quote'] Την καλύτερη απάντηση έδωσε κάποιος που είπε "δεν υπάρχει περίπτωση, χρησιμοποιούν παιδάκια-σκλάβους". 8O :) (Τι έχεις πάθει με τα σκαφάκια εσύ??) :P ασε,ανακαλυψα τον τζαζ εαυτο μου,η αληθεια ειναι οτι η προηγουμενη βγηκε τοσο καλη στο στυλ της ( ES135) που λεω "δεν χτυπας & μια τυπου Gretsch?" :D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2005 Share Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2005 εγω σκεφτομουν να παρω αυτην εγω σκεφτομουν να παρω αυτην τι λες superfunk?? αυτη που πηρες την εχει 350 ευρω χωρις πονταρισμα για πες μας τι λεει?τεχνικα χαρακτηριστικα? προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dienekes Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2005 Share Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2005 ασε' date='ανακαλυψα τον τζαζ εαυτο μου[/b'],η αληθεια ειναι οτι η προηγουμενη βγηκε τοσο καλη στο στυλ της ( ES135) που λεω "δεν χτυπας & μια τυπου Gretsch?" :D Α, εντάξει, αυτά συμβαίνουν... στα γεράματα! :P :lol: :lol: Καλορίζικη και καλόπαιχτη! :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2005 Share Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2005 καλοριζικη...jazzman :P :lol: :wink: αντε ανεβασε και κανα...jazz clipακι σε λιγες μερες 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2005 OP Share Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2005 εγω σκεφτομουν να παρω αυτην τι λες superfunk?? αυτη που πηρες την εχει 350 ευρω χωρις πονταρισμα για πες μας τι λεει?τεχνικα χαρακτηριστικα? αυτη που πηρα δεν ειναι αυτη που εχεις λινκαρει' date='αν προσεξεις δεν εχει μετακινουμενη γεφυρα (ειναι ακομα προτοτυπο μοντελλο και δεν εχει κυκλοφορησει ευρυτερα,σοβαρα μιλαω δεν κανω πλακα,την αγορασα απο εναν τυπο που τεσταρει τα μοντελλα της Τζονσον πριν διατεθουν στην αγορα.) αυτη που θες να παρεις μου φαινεται σαν ενα εξαιρετικο αντιγραφο της Λες Πωλ. :wink: δες και τις διαφορες διπλα διπλα [img']http://i2.ebayimg.com/03/i/04/b7/f9/52_1_b.JPG[/img] & εχουν δε και διαφορετικο χρωμα :wink: www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2005 Share Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2005 αυτη που θες να παρεις μου φαινεται σαν ενα εξαιρετικο αντιγραφο της Λες Πωλ. :wink: λες να αξιζει? προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση