Προς το περιεχόμενο

Γνώμη για Jaguar bass

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντήσεις 22
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Αν νομιζεις οτι χρειαζεσαι τα active ηλεκτρονικα και σου αρεσει αισθητικα το marcus miller, χτυπα το. Εγω θα επαιρνα το geddy lee και ακομα πιο χαλαρα αν εβγαινε και σε αλλο χρωμα.

Πραγματικά δεν μπορούσε να βγαίνει σε άλλο χρώμα; αυτό το μαύρο στο λαιμό μου κάθεται. Το Marcus Miller έχει επιλογή  passive/active όπως είναι το jaguar; 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πραγματικά δεν μπορούσε να βγαίνει σε άλλο χρώμα; αυτό το μαύρο στο λαιμό μου κάθεται. Το Marcus Miller έχει επιλογή  passive/active όπως είναι το jaguar; 

Ναι,εχει switch για active/passive επιλογή.

Οντως το Geddy Lee πολυ καλό μπάσο για τα λεφτα του αλλα να μην έβγαινε μονο σε μαυρο!

Και ο ιαγουάρος δεν ακουγεται κι ασκημα  ;D

http://www.youtube.com/watch?v=dzWze2qeBvs

Το jaguar είναι απίστευτο όργανο όταν το δοκίμασα έπαθα πλάκα και από ήχο και στο χέρι μου κάθισε καλά και πανέμορφο . Άλλα θα ήθελα να το συγκρίνω και με τα άλλα Ιαπωνικά μοντέλα που κυκλοφορούν στην Ευρώπη και πίο πολύ με M Miller που είναι και αυτό active.

Απιστευτο γιατι ηθελα να ανοιξω το ιδιο ακριβως θεμα....Λοιπον επειδη ψιλο κοιταξα στο γιουτουμπι για το jaguar βρηκα αυτο...Δεν ειναι ιδιετερο βινδεο αλλα ακουστε μονο με μερικες αλλαγες ποσους ηχους "κολονες" αλλαζει...

http://www.youtube.com/watch?v=5xTXwuWfXLk&feature=related

Με το Marcus Miller εχεις λιγοτερες επιλογες ήχων απ ' οτι με το Jaguar, διοτι στο Marcus Miller τα 2 tone κοντρολ λειτουργουν μονο στο active mode ενω σε passive λειτουργία μπορεις να ελεγχεις μονο τα 2 volume controls :(

(παραθετω και τα specs

http://www.fender.com/products/view_specs.php?full_partno=0257802&name=Marcus+Miller+Jazz+Bass%26reg%3B)

Αντιθετα στο Jaguar εκτος απο τα tone και volume controls οταν μπαινουν σε active λειτουργία οι μαγνητες εχεις bass boost και treble boost controls.

Αν διαλέξω ομως με κριτήριο την εμφάνιση, με κερδιζει πολύ άνετα το Marcus Miller!

Εγώ θα ψήφιζα το Jaguar πάντως. Ξεφεύγει (εμφανισιακά) από τα standard jazz μπάσσα, αλλά έχει πάλι αυτό το κλασσικό "γουργούρισμα" του jazz. Ουσιαστικά ένα λίγο πιο ευέλικτο jazz (πολύ μπακάλικα). Πέραν αυτού, χωρίς να το έχω ακούσει προσωπικά, μετά από πολύ ψάξιμο από 'δω κι από 'κεί στο net (μ'ενδιέφερε και μένα το MM), τα περισσότερα παράπονα που άκουσα ήταν για βαβουριάρικη προενίσχυση. Φυσικά κρατάς και μικρό καλάθι γι'αυτό...

Πέραν αυτού, χωρίς να το έχω ακούσει προσωπικά, μετά από πολύ ψάξιμο από 'δω κι από 'κεί στο net (μ'ενδιέφερε και μένα το MM), τα περισσότερα παράπονα που άκουσα ήταν για βαβουριάρικη προενίσχυση. Φυσικά κρατάς και μικρό καλάθι γι'αυτό...

Ουτε κι εγω προσωπικα διαπιστωσα κατι τετοιο αλλα κι εμενα κατι εχουν παρει τα αυτια μου για ιδιο προβλημα. Επισης ειχα ρωτησει ενα τυπα που ανεβαζε βιντεακια στο YT με ενα ΜΜ και το πρωτο πραμα που μου ειπε οτι αλλαξε ηταν η προενισχυση με μια απο Sadowsky.

Οποτε συμπτωση επαναλαμβανομενη παυει να ειναι συπμτωση!

Και εγω παιδια μολις ειχα πρωτοδει το jaguar , λεω 'για αυτο δεν πουλαει πολυ αυτο το οργανο' λογο της εμφανισης του αλλα , μετα απο λιγο το συνυθιζεις....

Ουτε εγω εχω πρωσωπικη εμπειρια αλλα αυτο το οργανο για μενα ειναι πιο πανω απο τα αλλα 2 που αναφερεις...

Ουτε κι εγω προσωπικα διαπιστωσα κατι τετοιο αλλα κι εμενα κατι εχουν παρει τα αυτια μου για ιδιο προβλημα. Επισης ειχα ρωτησει ενα τυπα που ανεβαζε βιντεακια στο YT με ενα ΜΜ και το πρωτο πραμα που μου ειπε οτι αλλαξε ηταν η προενισχυση με μια απο Sadowsky.

Οποτε συμπτωση επαναλαμβανομενη παυει να ειναι συπμτωση!

Στα υπ'οψιν οτι στο οριτζιναλ μπασο του Marcus, ο Roger Sadowsky ηταν που ειχε κανει τις μοντιφιες. Η προενισχυση που εχει το μπασο του τωρα ειναι Bartolini αν θυμαμαι καλα.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου