alderbody Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2009 το Site τους μου φαινεται απελπιστικα αργο... (εχω firefox) wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
thanasis b Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2009 δεν ξερω τι συμβαινει με το -10% αλλα εγω οτι εχω αγορασει απο εκει(πηγα στο μαγαζι ) μου κανα καλυτερη τιμη απο το -10% Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2009 Εγώ έχω μια απορία...τα Allparts (που ξέρουμε ότι είναι made in China) θεωρούνται καλύτερα από τα Rockinger? (που αυτά δεν ξέρουμε ακριβώς εάν είναι made in Germany), ώστε να δικαιολογείται η διαφορά των 100 ευρώ ή για μια ακόμα φορά ένας Έλληνας αντιπρόσωπος δεν έκανε έρευνα αγοράς? Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2009 Όλα αυτά τα μπράτσα (allparts, rockinger, mightymite) φτιάχνονται κατά εκατοντάδες από κοντούλικα κατακίτρινα πλασματάκια, ανάλογα με τις προδιαγραφές που τους δίνει ο εκάστοτε αμερικανος/γερμανός/γουατέβα μαγαζάτορας. Τώρα αν αξίζει να δώσει κανείς 2-3 κατοστάρικα... Αν σου δείξω μαραθωνομάχε τι μπράτσο πήρα (καινούργιο) με αστείο ποσό (κανά 50ρι αν θυμάμαι καλά), θα τραβήξεις τις κοτσίδες σου. Αλλά θα προκαλέσω, θα γίνει πορνό το θέμα. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2009 Αν σου δείξω μαραθωνομάχε τι μπράτσο πήρα (καινούργιο) με αστείο ποσό (κανά 50ρι αν θυμάμαι καλά), θα τραβήξεις τις κοτσίδες σου. Αλλά θα προκαλέσω, θα γίνει πορνό το θέμα. Mε περνάς για χθεσινό? ;) ;) Γιατί αυτό τι είναι? http://www.customshop.gr/stratosphere.html Αφού έχω αρχίσει να το σκέφτομαι σοβαρά να κάνω καμμιά εισαγωγή να βολευτούμε όλοι... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bihlas87 Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2009 Eγω λεω να αφησουμε τις μ@λ@κιες και να μαζευτουμε να ανοιξουμε ενα ευρωπαικο υποκαταστημα warmoth. ;D ;D ;D Αληθεια, γιατι δεν εχουν εισαγωγεα στην ευρωπη, ή μηπως εχουν? edit: σωστοτατος ο marathon Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2009 Eγω λεω να αφησουμε τις μ@λ@κιες και να μαζευτουμε να ανοιξουμε ενα ευρωπαικο υποκαταστημα warmoth. Έχω την εντύπωση ότι η warmoth (όπως και ο Hefner...) δεν έχουν stock. Φτιάχνουν κατα παραγγελία γι αυτό και δεν έχουν ετοιμοπαράδοτα Όπως και αυτοί http://www.usacustomguitars.com/bodyspecials.asp που έχουν και πολλή καλή φήμη Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2009 Οι τύποι στην warmoth τα φτιάχνουν μόνοι τους, κάνουν μόνοι τους την διανομή, μόνοι τους τις πωλήσεις, δεν έχουν κανένα κιαρατά dealer. Αυτοοργάνωση, αυτοδιαχείριση, αυτοικανοποίηση. Οπότε ένας ευρωπέος dealer θα ήταν κάπως άχρηστος για αυτούς. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2009 Οι Warmoth εχουν μονο μικρο στοκ (το λεγομενο showcase) και εδω και πολλα χρονια εχουν παψει να προμηθευουν καταστηματα. Καλα θα ηταν να ειχαν Ευρωπαικο τμημα... ...καθε μηνα θα ειχα και μια καινουρια Strat/Tele ;D wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spiros69 Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2009 Μια βοηθεια παιδια θα ηθελα..αυτα που μπορω να τα βρω εδω(Αθήνα) μονο αυτο που παραθετω...ο Νακας τα πουλαει σετ 19Ε...http://www.allparts.com/store/hardware-strap-buttons-ap-6582-003,Product.asp θενκς.. :D seven deadly sins.......... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση