Προς το περιεχόμενο

Dream Theater lovin'

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Κοιτάξτε, είμαι μεγάλος θαυμαστής των Dream Theater (και σε αυτό δεν κάνω πλάκα...), και τους έχω υποστηρίξει σε ότι έχουν βγάλει (από άποψη μουσικής... ) έως τώρα. (στο θέμα μας) Καθόμουν λοιπόν στο youtube και έψαχνα διάφορα βίντεο για τους theater, όπου σε μια στιγμή βλέπω το παρακάτω βίντεο...:http://www.youtube.com/watch?v=g1UowZtYR1M

Τα σχόλια δικά σας .... ;D :D

----------------------------------------------------------------------------

Λοιπόν δείτε αυτό το βίντεο και μετά πέστε μου, ποιος άνθρωπος, ποιο νοήμον πλάσμα έχει αυτή τη φωνάρα, και ποιός άλλος γ....ι τη κιθάρα έτσι όπως τη γ....ι αυτός στο βίντεο...

pedals in everything

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 106
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Τα δύο θέματα ενώθηκαν σε ένα (με την προφανή αλλαγή τίτλου), δεν υπάρχει λόγος για ξεχωριστά threads όταν μιλάμε για το ίδιο πράγμα.

Για να απαντήσω και επί του προκειμένου, το remix ήταν ωραία ιδέα αλλά εκτελεσμένη καλά σε κάποια σημεία και μέτρια σε κάποια άλλα κατά τη γνώμη μου. Υποκειμενικό αυτό βέβαια, μπορεί σε άλλους να αρέσει φοβερά ή καθόλου. ;)

Όσο για το ακουστικό version, αναμφίβολα ο Petrucci είναι εκπληκτικός (τεχνικά) κιθαρίστας.

Ο δε LaBrie μου τη δίνει γενικώς, θεωρώ τη φωνή του μετριότατη και για πολύ συγκεκριμένα ηχοχρώματα (όπως τέτοια αργά, μελαγχολικού ύφους κομμάτια). Σε όλα τα υπόλοιπα τον θεωρώ επιεικώς κακό.

Όπως και να έχει όμως, δεν είναι διαγωνισμός η μουσική φίλε μου. "Γ@μ@ει όπως κανείς", εσύ θεωρείς ότι παίζουμε μουσική για να δούμε ποιός την έχει μεγαλύτερη;

Υ.Γ. Ναι, γουστάρω τη μουσική των Dream Theater και έχω λιώσει ουκ ολίγους από τους δίσκους τους.

Yes it is!!!

Μόνο τούτοι οι δυο σου αρέσουν από τη μουσική dream team? Τους άλλους γιατί τους άφησες απ'έξω αδερφέ? Ολοι τους είναι κορυφαίοι στον τομέα τους ως ανεξάρτητοι μουσικοί και φυσικά είναι κορυφαίοι σαν μπάντα.

Ίσως προκαλέσω αντιδράσεις αλλά... θεωρώ τον LaBrie έναν από τους χειρότερους frontman ever (μιλώντας για μεγάλες μπάντες πάντα)... Ποτέ δε συμπάθησα το πλατύ vibrato του και τη χροιά της φωνής του, ενώ ποτέ δε με συγκίνησαν οι οκτάβες που πιάνει... Θαρρώ πως είναι απλά ένας τεχνικός τραγουδιστής και μόνο... Τέλος, σε πολλά μη-theater κομμάτια είναι για κλάματα, πραγματικά...

Όσο για τους υπόλοιπους theater...

Αυτός που πραγματικά αξίζει και με το παραπάνω είναι ο John Myung, εξαιρετικός μπασίστας...

Ανέκαθεν μου την έδινε ο υπέρτατος ποζεράς Portnoy που όσο και να το κατέχει το θέμα, το είμαι-γαμάουα-γιατί-έχω-24-πιατίνια-43-toms-86-κουδούνες-και-2-καθίσματα-για-να-μετακινούμαι στιλάκι είναι αποκρουστικό.. Υπάρχουν σαφώς καλύτεροι drummers εκεί έξω...

Ο Petrucci είναι πολύ καλός αλλά τον προτιμώ εκτός theater...

O Rudes καλός αλλά δε συγκρίνεται με τον προηγούμενο πληκτρά...

Τέλος, με δίσκους όπως το TOT, μόνο proggressive δε χαρακτηρίζονται... :P

Αυτά... 8)

Ο δε LaBrie μου τη δίνει γενικώς, θεωρώ τη φωνή του μετριότατη και για πολύ συγκεκριμένα ηχοχρώματα (όπως τέτοια αργά, μελαγχολικού ύφους κομμάτια). Σε όλα τα υπόλοιπα τον θεωρώ επιεικώς κακό.

Μα ολοι οι μεταλ τραγουδιστες είναι ολιγον μπουνταλαδες και της αλαφριας ποιησης :P

Γενικα αν και theaterακιας παλιος, αυτο που μου τη δινει πλεον σε όλο το φασμα της μεταλ είναι αυτο το quantizικο feeling που βγαζουν ΟΛΑ τα κομματια. Και παλια την τριγκαρανε τη διμποτιά, αλλα αλλαζανε λίγο το velocity.

Γούστα είναι αυτά, αλλά να μη χωράει ούτε σύγκριση σε Μουρ και Ρούντες, λίγο τραβηγμένο....

τουλάχιστον έτσι όπως νομίζω πως το εννοεί ο φίλος....

:)

Βass is a state of mind...

για μενα οι theater ειναι απο τους μεγαλυτερους κλεφτες εβερ!(δεν το λεω για κακο)

κλεψανε τα παντα απο τα 70ς τα συνδιασανε με τεχνικη κ πιο βαρυ ηχο.

για το μονο πραγμα που μπορω να τους παραδεχτω ειναι οτι εξετιας τους πολλοι μεταλαδες αρχισανε να ακουνε κ αλλα πραγματα αλλα κ ανακαλυψαν group οπως οι rush king crimson k......

οταν τους ειδα Live στο με πονεσε το κεφαλι μου(εχε χαρη που περιμενα να προσκυνισω Heaven And Hell)

ο τραγουδιαρης φαλτσαρε συνεχεια πολυ γελιο ριξαμε!

ο πορτνοι εχει απεσιο ηχο κ χτυπημα(πολυ φλατ ντραμερ)

ο πετρουτσι φλωρομπιχλας

κ οπως ειπε ενα γνωστος μου

"ρε αυτοι οι Dream Theater δεν παιζουν μουσικη, καρατε παιζουν"

A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar.

Πάντως το Images and words είναι δισκάρα από τις λίγες, για μένα είναι από τους καλύτερους δίσκους progressive (και όχι μόνο).  Όμορφες μελωδίες, απίστευτοι στίχοι, και το κάθε όργανο να δίνει ρέστα.  Όποιος λέει το αντίθετο μάλλον δεν έχει ακούσει καλά κομματάρες όπως το learning to live, surrounded, metropolis, take the time (ποιος είπε ότι οι Theater δεν μπορούν να γκρουβάρουν?) , και το κλασικό pull me under. Ωχ, πορώθηκα, πάω να ακούσω Theater..

ο πετρουτσι φλωρομπιχλας

:o  :o  :o

κ οπως ειπε ενα γνωστος μου

"ρε αυτοι οι Dream Theater δεν παιζουν μουσικη, καρατε παιζουν"

Κάποιος μάλλον πρέπει να κοινοποιήσει στο φίλο σου τη λαική ρήση

"Όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια"

;D  ;D

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου