makispoll Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2009 Διαλλειματακι απο την δουλεια (σιγα σκοτωθηκες πες :P) με 2 βιντεακια και ειπα να τα μοιραστω μαζι σας. Δεν ξερω αν εχουν παιχτει ξανα, εκανα search Cobham και βρηκα 800 αποτελεσματα...... To live εχω την εντυπωση ειναι απο το blue note και το ειχα πετυχει σε καποια φαση στο καναλι Μezzo..... Anyway enjoy..... http://www.youtube.com/watch?v=aKRCt4FK9Vk http://www.youtube.com/watch?v=8ae3l12PM2c&feature=related Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Earendil Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2009 To "Culture Mix" σχήμα του Billy είχε περάσει κι απ'το Ρόδον, είχες πάει; Απ'τα σοφότερα πράγματα που έχω κάνει ήταν το να ενδώσω στο pressing του κολλητού και να πάω. Εξαιρώντας τον γιωτά πληκτρά (που ήταν συνέχεια έτοιμος να κλάψει μ'αυτά που έβλεπε στην παρτιτούρα ;D) ήταν όλοι τους ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΙΚΑ ΑΝΕΤΟΙ, και το καταγγέλλω. 8) τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2009 Πολύ ωραιοι...κλασσικη αξια ο cobham. Θυμιστε μου ρε παιδια επειση κολλησα το ονομα του κιθαριστα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
makispoll Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2009 To "Culture Mix" σχήμα του Billy είχε περάσει κι απ'το Ρόδον, είχες πάει; Απ'τα σοφότερα πράγματα που έχω κάνει ήταν το να ενδώσω στο pressing του κολλητού και να πάω. Εξαιρώντας τον γιωτά πληκτρά (που ήταν συνέχεια έτοιμος να κλάψει μ'αυτά που έβλεπε στην παρτιτούρα ;D) ήταν όλοι τους ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΙΚΑ ΑΝΕΤΟΙ, και το καταγγέλλω. 8) Oχι δυστυχως δεν τον ειχα δει με αυτο το line up. Toν εχω δει με Lydia Filipovic band και μαλιστα στη Λαρισα (!). Aρκετα διαφορετικο απο το Culture Mix αλλα Cobham ειναι αυτος και οι μουσικοι του παντα εχουν καποιο επιπεδο που μενεις μ@μ@κ@ς. Για την ιστορια η μπαντα τοτε ηταν Lidia Filipovic Billy Cobham Theodossi Spassov Inbar Fridman Camelia Ben Neceur Olivier Gatto Θυμιστε μου ρε παιδια επειση κολλησα το ονομα του κιθαριστα... Per Gade Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση