COSMIC22 Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2009 ειμαι σε αναζητηση λαμπατου ενισχυτη παιζω blues-rock και θελω εναν ενισχυτη με πολυ καλα καθαρα οσο δυνατον ειναι αυτο δεδομενου τα λιγα χρηματα που διαθετω(400ε),σε ενα προηγουμενο post που ειχα ανοιξει με την βοηθεια σας ειχα σχεδον καταληξει στον kustom defender καποιοι φιλοι μου ειπαν οτι ειναι πολλα τα 50w και μου προτειναν τον windsor,τι λετε για αυτον?ακουσα καποια clips και μαλλον συμπεραινω οτι τα καθαρα του δεν ειναι καλα "βρωμιζουν" πολυ ευκολα ετσι καταλαβα τι λετε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2009 ασε τι λεμε εμεις και παρε τον Defender. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
COSMIC22 Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2009 Ναι αυτο θα κανω απλως καποιοι φιλοι με εβαλαν σε σκεψεις και ειπα να ανοιξω αυτο το θεμα μηπως προλαβω κατι αλλα εφοσον λες εσυ οτι δεν υπαρχει προβλημα θα παρω τον kustom,σιγουρα θα παιζω και στο σπιτι αλλα μενω σε επαρχια και σε δικο μου σπιτι μονοκατοικια και δεν ενοχλω κανεναν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Marillion Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2009 Φιλε defender χωρις δευτερη κουβεντα!!! Με πολυ ωραια καθαρα που φεντεριζουν λιγο ( γι αυτο ειναι ωραια δηλαδη!!) κ πολυ καλη τιμη! Lets ...Rock! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
BoogieMan Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2009 O windsor ουσιαστικα δεν εχει καθαρα...ειναι ενα αντιγραφο πλεξι αλλα με μαστερ. Οποτε οτι νομιζεις εσυ... ;) Texas tone that's bad to the bone... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση