SpyrosCh Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2009 Και γω το έλαβα...μιλάμε για την ευκαιρία της ζωής μας!!!!!!!! :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
guitar man on fire!! Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2009 φοβεροοοοο! 8) ακριβως το ιδιο μου στειλαν και αρχικα φαινοταν ωραια ιδεα μεχρι που ειδα οτι θελαν και χρηματα για να βαλουν το κομματι αντι να προσφερουν!!! απιστευτοι!!! http://sixfornine.com http://georgekapa.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Asterias Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2009 Το θέμα είναι να ξέρεις τι απαιτείς και για ποιο λόγο υπάρχεις. Τα πράγματα πλέον είναι δύσκολα και το θέμα της προώθησης αλλά και του υλικοτεχνικού εξοπλισμού είναι μείζωνος σημασίας. Επίσης το pc μου είναι για πέταμα και γι΄αυτό θα πάρω mac. Ξέρω ακριβό αλλά λένε τα αξίζουν τα λεφτά τους. Και τα neve είναι καλά αλλά πολύ ακριβά και δεν ξέρω αν αξίζουν τα λεφτά τους. Δεν ξέρω μπερδεύτηκα...Η αξιοπιστία όμως είναι πολύ σημαντικό πράγμα. Και το myspace δεν ξέρω κατα πόσο είναι αξιόπιστο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
warpie Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2009 αστερια, μια ειναι η λυση behringer και facebook... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
terrestial-63 Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2009 Άλλωστε όλοι κάθε μέρα μαθαίνουμε, εγώ πλησιάζω τα 18 χρόνια που ασχολούμαι με την κιθάρα μόνο και πιστεψέ με είμαι ακόμα σε εμβρυϊκό στάδιο σε σχέση με άλλους αποδεδειγμένα μιας και είμαι ακόμα και για πολλά χρόνια ακόμα άσημος ;D ;D ;D ;D Γέλασα πολύ μέ τό ανέκδοτό σου καί σ' ευχαριστώ! Αλλά ..η διασημότητα δέν έχει σχέση μέ τήν αξία ενός καλλιτέχνη. Άν ήταν έτσι, τότε η Madonna είναι αξιότερη από τήν ....Lisa Gerrard! :) :) :) moogmodularV2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
airborne Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2009 Με ανακαλυψαν και εμενα σημερα! Ειμαι τοσο συγκινημενος, σκεφτομαι να τους προτεινω να με βαζουν σε καθε συλλογη που σκοπευουν να κυκλοφορησουν! Αυτα τα πραγματα δεν τα αφηνουν να περασουν ετσι! :P :P :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση