Προς το περιεχόμενο

Ltd EC-256 AHB ή Epiphone Les Paul Standard;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Για ανεβασε καμια φωτο....να δουμε να θαυμασουμε. :D

Τι εννοεις με 150+ που θα μ μεινουν???Δλδ εσυ την δινεις στα 200-250 Ε?? ??? ???

Μπορει και να μην καταλαβα καλα...αμα ειναι εξηγησε το...

Για να πω την αληθεια πηρε ενας φιλος μ μια Gibson αν δεν κανω λαθος Studio...των 1000Ε και πιστυεω οτι εκει πληρωσε το ονομα....γτ ενας αλλος που πηρε την Epiphone Zakk Wylde  ειναι κατα την δικη μ αποψη 1000 φορες καλυτερη....

freddy γουσταρω πολυ πολυ τους EMG,τους εχει ο κολλητος μ στην Jackson και γαμανε...απλα θα ηθελα ενα πιο νορμαλ σχημα κιθαρας...αργοτερα ενα explorer θα αποκτηθει να εισαι σιγουρος... ;D

Στον κοσμο δεν υπαρχουν εξαιρεσεις(LP,strat... :))

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 26
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Τι εννοεις με 150+ που θα μ μεινουν???Δλδ εσυ την δινεις στα 200-250 Ε?? Huh? Huh?

Μπορει και να μην καταλαβα καλα...αμα ειναι εξηγησε το...

Eννοω 150 λιγοτερα απ οσο κανει αυτη που σε ενδιαφερει. Η δικια μου ειναι αυτη http://www.musicstore.de/en_EN/EUR/Epiphone-Les-Paul-Standard-Plus-TA-Translucent-Amber/art-GIT0004877-001# η οποια για καποιο περιεργο λογο ειναι αρκετα ακριβοτερη απ' την cherry burst, ενω το thomann την εχει 469. Υπολογιζα να την δωσω γυρω στα 270 επειδη δεν εχω το pickguard και μου καρφωθηκε να παρω κατι αλλο. Σου στελνω e-mail με φωτο γιατι αρκετα ξεφυγα off topic  :-X :-X

Δοκιμασα την λτδ εχθες και μπορω να πω οτι τα λιγο πιο ακριβοτερα μοντελα της ειναι παρα πολλες φορες καλυτερα...οποτε αποκλειεται!!!!Δλδ μου φανηκε τελεως αχαρη και αντιαισθητικη....

Εκεινη την ωρα που ημουν α στο μαγαζι ειχανε μολις βγαλει απο το κουτι και μια Schecter Οmen την οποία και δοκιμασα και με πωρωσε τρελα...την δοκιμασα σε ενα Marshall mg15DFX(δλδ σαν αυτον που εχω)και ειχε καλα καθαρα,στην παραμορφωση ειχε παρα πολλα γκαζια,την δοκιμασα σε ολα τα switches των μαγνητων....και μπορω να πω οτι ενθουσιαστηκα!!!!Το μανικι της ηταν ευκολοπαιχτο και γενικα επειδη δεν ειχα ξαναδοκιμασει καποια Schecter μπορω να πω οτι μ αρεσε!!!

Η κιθαρα που δοκιμασα ειναι αυτη Schecter Omen 6

Θελω να ρωτησω και κατι αλλο...Τη διαφορα εχει το floyd rose η διαφορα που εχει η κιθαρα με floyd ειναι γυρω στα 60Ε και τι πιστευεται οτι με το floyd ειναι πιο ευχρηστη ή χωρις θα ειναι πιο καλη?

Να η εκδοση με floyd Schecter Omen 6 FR

Υ.Γ μια τετοια εχει και ο Townshed(για οποιον δεν ξερει κιθαριστας των Who)

Παιδες για την Schecter καμια αποψη κανενας????

Α οσο που λετε και εσις για αυτη του Dimebag οσα βιντεο εχω δει η κιθαρα μεγαλυτερη απο αυτον,αλλα ο ατιμος ηξερε να την χειριζεται..... :o :o

Αν δεν ξέρεις τη διαφορά που έχει μια κιθάρα με Floyd από μία που δεν έχει, δεν το χρειάζεσαι και θα σωθείς από μεγάλα βάσανα στο μέλλον...

When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.

Nα σου πω την αληθεια και εγω αυτο σκεφτηκα.....αλλα μηπως μπορεις να κανεις τον κοπο και να μπεις 1-2 πραγματα??

Υπαρχει κανεις που να εχει καποια αποψη για την Schecter Omen 6???

Την κιθάρα δεν την ξέρω. Δεν την έχω παίξει, δεν μπορώ να σου πω γι'αυτήν.

Απλώς το Floyd είναι πολλή δουλειά ακόμη και γι'αυτούς που ξέρουν τι κάνουν και που το χρειάζονται στο παίξιμο τους (σαν κι εμένα). Για κάποιον που δεν ξέρει τι κάνει και, κυρίως δεν το χρειάζεται, είναι κακός μπελάς.

When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.

Σωστοτατος ο mscmkr (αληθεια, απο που βγαινει το nickname?). Αφου αρχικα σκεφτοσουν κιθαρες χωρις τρεμολο, ασ' το καλυτερα. Το οτι κοστιζει μονο 60 ευρω παραπανω μονο καλο δεν ειναι...

Βασικα δεν εχεις αδικο....κιθαρα χωρις τρεμολο σκεφτομαι ουτως η αλλος απλα ηθελα να μαθω τη διαφορα ειχε με το tremolo και το floyd....Ασε που με την διαφορα αυτης με το τρεμολο που ειναι γυρω στα 60...βαζω αλλα 30 και περνω ενα Marshallακι....ή κανα line6 pocket pod.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου