chord Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2009 Παιδιά ξέρει κανείς αν υπάρχει πρόβλημα αν συνδέσουμε 2 κιθάρες σε hot rod deluxe (εννοώ και στα 2 input, high and low) και να παίζουν ταυτόχρονα...;; Τι μου θυμισες τωρα...Εποχες που αυτος που ειχε ενισχυτη με ''πολλες''εισοδους ηταν αρχηγος γιατι φιλοξενουσε και οποιον πικραμενο δεν ειχε ενισχυτη πανω του ;D Οσο γι αυτο που ρωτησες μαλλον δεν θα παθει κατι σοβαρο αλλα το σιγουρο ειναι οτι οι 2 υποδοχες δεν φτιαχτηκαν για τετοιο λογο... Και ξανακανω την ερωτηση απευθυνομενος στα φιλοκιθαριστικα σας αισθηματα. Ξερει κανεις αν υπαρχει καμια καμπινα (μαλλον 1/12) που να παιζει στα 4Ω για να την παντρεψω με τον champ600? Μηπως πρεπει να την σαξω μονος μου?Κι αν ναι που? Μου φαινεται ενδιαφερων πειραμα για χρηση του ενισχυτακιου-ιου-ιου σε μικρα λαιβακια ;)αντι να ασχοληθω με διαφορα ψιτ-κιτ που ειμαι και Ασχετος ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chord Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2009 Ωρε κανενας??? ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
doubletrouble Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2009 Εχει να προτεινει κανεις καποιο καλο μεγαφωνακι 6'' για τον 600 champ? Οσο γινετε να μην σπαει ευκολα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2009 Chord ο Harilatron έχει πειραματιστεί ακριβώς με αυτόν τον ενισχυτή χρησιμοποιώντας καμπίνα, οπότε φαντάζομαι όταν ευκαιρήσει και αν δει το παρόν θρεντ θα σπεύσει να βοηθήσει. Doubletrouble δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω... Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2009 Moderator Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2009 Chord ο Harilatron έχει πειραματιστεί ακριβώς με αυτόν τον ενισχυτή χρησιμοποιώντας καμπίνα, οπότε φαντάζομαι όταν ευκαιρήσει και αν δει το παρόν θρεντ θα σπεύσει να βοηθήσει. ... :) Μωρε το βλέπω αλλά όπως έχω ξαναπει η αυτοσχέδια καμπίνα μου δεν ήταν ό,τι πιο πετυχημένο έχω φτιάξει. Ουσιαστικά δεν έχω πλήρη προσωπική εμπειρία επί του θέματος. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spir Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2009 ...είχε τύχει μία φορά και βάλαμε 2 κιθάρες σε έναν champ 600 και ήταν μια χαρά! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2009 Ξερει κανεις αν υπαρχει καμια καμπινα (μαλλον 1/12) που να παιζει στα 4Ω για να την παντρεψω με τον champ600? 12αρι στα 4Ω δεν νομιζω να βρεις... αρα μαλλον κατι σε 2Χ12@8Ω (=4Ω) αν εχεις κανενα φιλο με ...twin reverb μπορεις να το δοκιμασεις εκει ;) wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2009 Η δικη μου προταση για καμπινα για champ 600 θα ηταν μια φτηνη καμπινα, οπως πχ η ωραιοτατη καμπινα του epi valve junior και ενα καλο 12αρι στα 4 ohm (ολο και καποιο θα βρεις). Παιρνεις την καμπινα, κοτσαρεις το μεγαφωνο που πηρες και πουλας αυτο που εβγαλες, θα παρεις και καποια λεφτα σου πισω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2009 ενα καλο 12αρι στα 4 ohm (ολο και καποιο θα βρεις) 10αρι, ναι... 12αρι δυσκολο :-\ εδιτ: σε 15αρι παιζει 4Ω... :o wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
VAGTANPLAN Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2009 γεια σας και παλι...οταν ημουν υπερυφανος ιδιοκτητης του 600αρακιου, ειχα βρει τις παρακατω μοντιφικαρισιες ... http://www.youtube.com/watch?v=h6PCwV6GUMI&feature=related http://www.indy-guitarist.com/diy δεν ειν' κακοοοος ειναι καποιες ιδεες δεν λενε πολλες λεπτομεριες αλλα εχει ψαξιμο ακομα..... https://www.facebook.com/Sixteen-Strings-1555976331321428/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση