darshan Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2009 Omar Alfredo Rodríguez-López (born September 1, 1975 in Bayamón, Puerto Rico) is a multi-instrumentalist, songwriter, lead guitarist and producer for the progressive rock group The Mars Volta and the former guitarist for the post-hardcore outfit At the Drive-In. Μαζί με Ximena Sarinana Rivera (singer) Marcel Rodriguez-Lopez (mulitinstrumentalist) Juan Alderete de la Pena (bass-Mars Volta, Racer-X) Thomas Pridgen (drums, Mars Volta) Mark Aanderud (keys) Πήγε κανείς? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
wacko Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2009 Eκπληκτικο live απο πολυ ταλαντουχους μουσικους αν και αργησαν να βγουν λογω καθυστερησης στο αεροδρομιο μας αποζημιωσαν με το παραπανω παιζοντας 2 ωρες παρα,σε ρυθμους jazz και funk καθως και σε ηχους πιο progressive μαρς βολτα τυπου.Ηταν ολοι ενας και ενας με πολυ ενεργεια πανω στην σκηνη.Το αν ειχε οσο κοσμο πρεπει για να ευχαριστηθεις ενα τετοιο live,η κοπελα στα φωνητικα απλα εξαιρετικη τι να πει κανεις για τον ομαρ απλα πολυ μπροστα το παληκαρι.Γενικα ηταν ενα πολυ καλο live και μπορω να πω οτι ηταν πιο <<ευκολο>>live σε σχεση με αυτα των mars volta στο ευρη κοινο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fatalv Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2009 Ειλικρινά λυπάμαι απίστευτα που έχασα ένα τέτοιο Live. :-\ Δυστυχώς όμως δεν είμαι Ελλάδα. Πραγματικά, αν ήμουν θα εδινα το παρών ασυζητητί! Ελπίζω να τους δω κάποια στιγμή. Εμ, αυτές είναι συναυλίες.. :-[ ...από την πολλή γκαργκανέλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fleamail Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2009 Δυστυχώς το έμαθα μια μέρα πριν και μου ήταν αδύνατο να κατέβω και πραγματικά δε μπορώ να καταλάβω γιατί δεν είχε διαφημιστεί σχεδόν καθόλου! Κρίμα! http://www.mixitonline.com http://tuber.bandcamp.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
darshan Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2009 Δυστυχώς το έμαθα μια μέρα πριν και μου ήταν αδύνατο να κατέβω και πραγματικά δε μπορώ να καταλάβω γιατί δεν είχε διαφημιστεί σχεδόν καθόλου! Κρίμα! αυτό είναι ακριβώς το θέμα! Ήταν ένα απίστευτο live και απόρησα που το Αν δεν ήταν φίσκα. Για να μην λέμε πως δεν γίνονται συναυλίες στην Ελλάδα. Hendrix με Miles Davis, όλοι ένας και ένας, η κοπέλλα μαγεία (έχει και ένα grammy). Ένα απο τα αρκετά αδικαιολόγητα απαρατήρητα live που γίνονται στην Ελλάδα (όσοι είδαν τους Isis στο Ρόδον αντί για την Παπαρίζου ξέρουν). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
wacko Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2009 και εισοδο με 20 ευρω τι να πω πιο super δεν γινοταν παιδες ο drummer πυροβολαγε αδιακριτος(αν και δεν υπηρχε καποιος που να μην τα σπαγε) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stephanos Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2009 όχι ρε γ*** τι έχασα είναι από τους αγαπημένους μου κιθαρίστες... ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση