Προς το περιεχόμενο

Προβλημα στο backlight της LCD οθονης στο Oberheim OB12

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καθολου δυστυχως. Πηρα ομως (κιολας ???) απαντηση απο τη viscount.

Dear Mr. Nikos,

to cure this kind of defect, there is only one way, you have to replace the display with an new one.

We can supply it, but for your reference, the kind blue sky is no longer available, now as spare part, we have in stock the green sky, its cost is Euro 120,00 plus the  shipment expenses, and if is just the case, as per to quantify it,  I need to know where you live, besides, inclusive the display, we will supply you ( free of charge ), all the components, that you will have to change in order to get the display green sky to work as well like the blue sky and the document with the procedure.

Λίγο τσιμπημενη η τιμή αλλα αν είναι να το σωσω :( Αν οντως δηλαδη δεν κανουν αυτα απο το site που μου εδωσες.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Και τελικά το σκετο backlight εχει πολλά ρισκα για να περαστει και μπορει να μην κανουμε και καθόλου δουλεια. Η λύση είναι να παρω την οθόνη απο τη viscount και ψιλοχτυπαω το κεφαλι μου που την ειχα απορριψει τοσο καιρο, αν και γινοταν η δουλεια μου.

Ευχαριστω για τη βοηθεια παιδια jack και metro :)

Μεταφορικα 55 ευρα. Ετσουξε λιγο αλλα χαλαλι γιατι ειναι μεγαλη η αδυναμία που του χω κι ευτυχως είμαι ακομα μεσα στα λογικα πλαισια γιατι το ειχα παρει σε καλη τιμη :(

Χαιρομαι που εβγαλες ακρη φιλε.

Δυστηχως η Viscount ειναι γνωστη για την υπερτιμηση των ανταλλακτικων της και αυτο οφειλεται στο οτι δεν τα κατασκευαζουν οι ιδιοι αλλα τα εισαγουν απο Taiwan.

Ο Πανος ειναι αξιολογος τεχνικος, δεν θα υπαρξει προβλημα στην αντικατασταση.

Αν σκεφτεσαι να το επιχειρησεις μονος σου και χρειαζεσαι βοηθεια, πες μου.

Να εισαι καλα.

Εχω κι εγω εμπιστοσύνη στον Παναγιωτη, και στις γνωσεις του και στις τιμές του :). Και καθολου στα χερια μου, αλλα ευχαριστω για την προσφορα.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου