Child Of Story Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2009 Λοιπον... Ποιος θα το περιμενε οτι βγαινουν τετοια πραγματα μεσα απο τα γκαραζ του 21ου αιωνα? Οχι εγω, παντως... -.OLD SCHOOL BROTHERS, OLD SCHOOL SISTERS, unite.- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
DaveMurrayJr Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2009 Ενω το σχολιο σου με κανει να σκεφτω οτι ειναι θετικη η εκπληξη σου, η φατσουλα διπλα στον τιτλο του thread, με κανει αναρωτιεμαι τελικα :P Παντως, σχετικα με το κομματι, δε με τραβηξε, αλλα δεν ειμαι γενικα του ειδους ;D What frequency are YOU getting? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kultura Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2009 Πραγματικά, ούτε εγώ καταλαβαίνω το σκεπτικό σου... Το τραγούδι, πάντως, δεν μου άρεσε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2009 Το γκαράζ είναι από τα στυλ που ενώ ποτέ δεν βρέθηκε ακριβώς στο προσκήνιο - ούτε καν τη δεκαετία του '60 - δεν έπαψε ποτέ να έχει φανατικό κοινό, ειδικά μετά την αναβίωση των 80's, οπότε εγώ τουλάχιστον δεν εντυπωσιάζομαι που βγαίνουν ακόμη τέτοια κομμάτια. Και τα παλικάρια το' χουν! Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
MuddyPete Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2009 Παίχτηκε στο Entourage το συγκεκριμένο κομμάτι αν δεν κάνω λάθος ε? Ωραίο κομμάτι! Δόξα τον Θεό η garage ζει και βασιλεύει! 8) http://www.facebook.com/peteandthesunpage Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Child Of Story Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2009 H φατσουλα ειναι επειδη το τραγουδι ειναι... αγριλα... :D Παντως παιδια, το συζητησα με την ομαδα μου (δεκαχιλιατρι παπαγαλοι κι εγω...), και απογοητευτηκαμε, μπορω να πω... 220 αναγνωσεις και μονο δυο οι καμμενοι? Κι εμενα που μου ετρεχαν τα σαλια οταν το ανεβαζα, λεω "the kids are gonna love it!".... ??? -.OLD SCHOOL BROTHERS, OLD SCHOOL SISTERS, unite.- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
muddygiorgos Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2009 κι αλλος καμενος! :D thanx! 2+2=5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Child Of Story Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2009 κι αλλος καμενος! :D thanx! ετσι, ανεβασε με! ΑΝΕΒΑΣΕ ΜΕ! -.OLD SCHOOL BROTHERS, OLD SCHOOL SISTERS, unite.- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2009 καποιος φωναζει καμενους? με ξεχασατε..... :P A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Child Of Story Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2009 bluez πες μου οτι εισαι καμενος και με γκαραζ... http://www.youtube.com/watch?v=cmHTyLBIZ1g -.OLD SCHOOL BROTHERS, OLD SCHOOL SISTERS, unite.- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση