Jasemeister Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2009 Να περιμένουμε δηλαδή μπαράζ αγγελίων του τύπου "Πωλείται βρακί, μεγάλη ανάγκη για χρήματα, επερχόμενα live AC/DC, WASP, κτλ" στο Νοιζ? :D Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
george_the_jack Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2009 Να περιμένουμε δηλαδή μπαράζ αγγελίων του τύπου "Πωλείται βρακί, μεγάλη ανάγκη για χρήματα, επερχόμενα live AC/DC, WASP, κτλ" στο Νοιζ? :D Χαλαρότατα αν και ίσως οι επίδοξοι βρακοπώλες να το κρατήσουν 7σφράγιστο μυστικό.Εκεί είναι η τραγικότητά τους.... Stuck to heavenly melodies... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2009 Αν το κρατήσουν μυστικό θα χάσουν τις συναυλίες οπότε θα είναι ακόμα πιο τραγικοί μετά... :( Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
roybatty Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2009 Μπορεί αλλά αν δεν έχεις βρακί να βάλεις στον κώλο σου που λέει ο λόγος και πας στη λάντζα για να δεις 10 live, τότε λυπάμαι αλλά έχεις πρόβλημα... Από την άλλη,αν δεν έχεις να βάλεις βρακί στον κώλο σου τότε σίγουρα δεν έχεις υπολογιστή και ίντερνετ (πόσο μάλλον χρόνο) να γκρινιάζεις σε μουσικά φόρουμ για το που θα βρείς λεφτά να πας στις συναυλίες,έτσι δεν είναι; Mην πιάνεις τα άκρα,γιατί μπορεί και να "πέσεις" ;) Occam's razor makes the cutting clean. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panagiotis Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2009 Το rockwave έχει κάποια ενδιαφέροντα ονόματα φέτος και σε καλές τιμές σε σχέση με άλλα χρόνια. Λογικά θα πάω στις 29 (εκτός αν πέφτει εξεταστική) που παίζουν Arch Enemy (τους είχα χάσει τον Νοέμβριο του '07 εξαιτίας απίστευτης γκαντεμιάς την προηγούμενη μέρα....ο vrass θα θυμάται... ;D ;D οπότε τώρα δεν χάνονται) και Voivod και θέλω να τους δω οπωσδήποτε...... άρμπαϊτ μαχτ φράι; 8) hell yeah!! 8) :-* Βass is a state of mind... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
darshan Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2009 ρε παιδιά το Σάββατο έπαιξε στο Αν ο Omar Rodriguez Lopez, o κιθαρίστας και αρχηγός των Mars Volta, με το side project του, που περιλαμβάνει τον ντραμερ των Mars Volta, τον μπασίστα των Mars Volta, μια μεξικάνα τραγουδίστρια (κοπέλα του Omar) που τυχαίνει να έχει πάρει και ένα grammy και κάτι εξίσου άσχετους πληκτράδες. Το πήρε χαμπάρι κανείς? ΥΓ: Φέρτε ρε τους Faith No More να τους δωσουμε τα λεφτά μας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
george_the_jack Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2009 Από την άλλη,αν δεν έχεις να βάλεις βρακί στον κώλο σου τότε σίγουρα δεν έχεις υπολογιστή και ίντερνετ (πόσο μάλλον χρόνο) να γκρινιάζεις σε μουσικά φόρουμ για το που θα βρείς λεφτά να πας στις συναυλίες,έτσι δεν είναι; Mην πιάνεις τα άκρα,γιατί μπορεί και να "πέσεις" ;) Και ποιος σου είπε ότι μιλάω για το άτομό μου.Αυτό κατάλαβες? Stuck to heavenly melodies... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
DaveMurrayJr Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2009 Να προσθεσω Depeche Mode, Placebo και Moby, που δεν αναφερθηκαν? :P Προσωπικα ψηνομαι ασχημα για Placebo+Moby(πρωτη μερα Rockwave) και Linkin Park, μιας και περσυ δε πηγα... Αντε να δουμε και τιμες στα τικετς.... What frequency are YOU getting? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
roybatty Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2009 Και ποιος σου είπε ότι μιλάω για το άτομό μου.Αυτό κατάλαβες? Αν διαβάσεις καλά τι έγραψα θα καταλάβεις ότι δεν μιλάω για το άτομο σου,ούτε έχω κανένα σκοπό να σε θίξω προσωπικά. Αλλά ακόμα και αυτό είναι ένας λόγος για τον οποίο αυτά που ισχυρίζεσαι δεν έχουν έχουν σταθερή βάση,δεδομένου ότι μιλάς εκ μέρους ενός συνόλου ανθρώπων στο οποίο ούτε καν ανήκεις. Προσωπικά θέλω πολύ να πάω στους AC/DC,αλλά η έγγαμη ζωή έχει τις υποχρεώσεις της :) Occam's razor makes the cutting clean. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
george_the_jack Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2009 Αν διαβάσεις καλά τι έγραψα θα καταλάβεις ότι δεν μιλάω για το άτομο σου,ούτε έχω κανένα σκοπό να σε θίξω προσωπικά. Αλλά ακόμα και αυτό είναι ένας λόγος για τον οποίο αυτά που ισχυρίζεσαι δεν έχουν έχουν σταθερή βάση,δεδομένου ότι μιλάς εκ μέρους ενός συνόλου ανθρώπων στο οποίο ούτε καν ανήκεις. Προσωπικά θέλω πολύ να πάω στους AC/DC,αλλά η έγγαμη ζωή έχει τις υποχρεώσεις της :) Τότε κάποιος από τους 2 μας δεν ξέρει ελληνικά... Stuck to heavenly melodies... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση