NikoSokiN LXIX Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2009 Καλησπέρα σε όλους τους noizάδες Η "ψαρίλα" μυρίζει απο μακρία και δε γίνεται να ξεφύγω απο τον κανόνα... Νέος λοιπόν στο noiz, παίρνω την πρωτοβουλία να μην ανοίξω νέο topic,αφού χρειάζομαι παραπλήσιες συμβουλές με τον antonio536. Στο κυρίως θέμα: Απο τα τέλη του προηγούμενου έτους μου καρφώθηκε η ιδέα να ασχοληθώ με την ηλεκτρική. Στα 28 σου, κάποιοι θα θεωρήσουν ότι αυτό είναι παιδιαρώδες, ιδιαίτερα αν έχεις πρωτοβγεί στην αγορά (αντιμετωπίζοντας τις φουρτούνες της επιβίωσης). Δεν με ενδιαφέρουν τέτοιου είδους σχόλια...μερικούς μήνες μετά απο εκείνη την "αναλαμπή" μου,επιμένω να θέλω να ασχοληθώ. Στην μουσική γενικότερα δεν είμαι και τόσο νέος. Παρακολουθούσα μαθήματα πιάνο σε ωδείό, ενώ κατά καιρούς τζαμάρω με φίλους λιγότερο ως πληκτράς και περισσότερο παίζοντας (γρατζουνώντας καλύτερα) μπάσο. Το τελευταίο προέκυψε με πλήρη ερασιτεχνική συνείδηση στα φοιτητικά μου χρόνια - χωρίς καμία σοβαρή μελέτη. Πίσω στο ζήτημα της κιθάρας λοιπόν. Επιθυμώ να ασχοληθώ με την εξάχορδη πιο ζεστά σε σχέση με το μπάσο. Να μελετήσω τα των νοτών, ακόρντων κτλ και κυρίως να παίζω για την πάρτη μου, γεμίζοντας τον ελάχιστο ελεύθερο μου χρόνο. Τα ακούσματα μου είναι κυρίως rock και metal ήχος, αν και τα τελευταία χρόνια με κερδίζει (στους αυτοσχεδιασμούς μου) ένας περισσότερο garage-stoner ήχος. Παρόλα αυτά την απόφαση μου να ξεκινήσω αυτό το "αγνωστο ταξίδι", μου την γέννησαν μπάντες όπως van halen,whitesnake (ιδίως στην sykes εποχή τους),black sabbath και κυρίως o Vai στα προσωπικά αλμπουμ του david lee roth. Σιγά μη τα καταφέρω θα πει κάποιος, αν δεν δοκιμάσω όμως δε θα μάθω ποτέ. Το κυρίως ερώτημα μου έχει να κάνει με το πρώτο βήμα: την αγορά. Με καθόλου γνώσεις, κατευθήνομαι (περισσότερο με οδηγό τη διαίσθηση) σε squier telecaster, ή epiphone sg ή epiphone les paul...στο δε ζήτημα του ενισχυτή είμαι μαύρα μεσάνυκτα, τέτοιες ώρες όμως θα μελετάω οπότε προφανώς δεν απευθύνομαι σε πολλά Watt. Δεν με ενδιαφέρουν τα εφε (σε πρώτη φάση). Ο στόχος είναι να ¨διαβάσω" την ταστιέρα και τα μυστικά της και να "σπάσουν" τα δάκτυλα. Προφάνως και δεν αποκλείω τελείως τον ενισχυτή με εφέ (το να νομίζω ότι κάνω κάτι είναι ενθαρρυντικό για να συνεχίσω) αλλά θεωρώ αφέλεια να κολλήσω με τα εφε χωρίς να έχω καλύψει άλλα κενά. Για αρχή δε θεωρώ σοφό να διαθέσω πάνω απο 250-400€. Κάπου εκεί κυμαίνομαι. Ζητώ συγνώμμη για την πάρλα, αλλά είναι η πρώτη φορά που μιλάω σε τόσα σχετικά άτομα για την απόφαση μου και θεωρώ ότι είναι κατατοπιστικό να αναφέρω τα παραπάνω χαρακτηριστικά. Σας ευχαριστώ για την κατανόηση, κάθε σχόλιο ευπρόσδεκτο... Αν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση