tasosSG Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2009 Καλησπερα σε ολους... μηπως γνωριζει καποιος αν κυκλοφορει προγραμμα για να περνας απλα πληκτρα τυπου πλατες κτλ σε κομματι? Κατι οπως τα addictive drums για πλητρα δλδ... αναμενω απαντησεις σας... www.kerinoi.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2009 Καλησπερα σε ολους... μηπως γνωριζει καποιος αν κυκλοφορει προγραμμα για να περνας απλα πληκτρα τυπου πλατες κτλ σε κομματι? Πρόγραμμα ή samples? γιατί samples με το κιλό!! Νομίζω ότι τα samples θα σε βολέψουν καλύτερα. Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
tasosSG Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2009 Προγραμμα.... το πλοβλημα μου ειναι στο παιξιμο οχι στους ηχους... ειμαι κιθαριστας και για να περασω οτιδηποτε πληκτροειδες σε κομματι πρεπει να το γραψω νοτα νοτα στο piano roll.... δεν ξερω αν με εννοειτε??? ;D www.kerinoi.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2009 Roland Gr20...και δεν εχεις ανάγκη κανέναν... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alex-is Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2009 αν μου πεις πως γινεται το εφφεδακι που εχετε στη φωνη να ακουγεται σαν "με κοψιματα"στο Μαυρο Πριγκηπα, θα σου πω! ;D www.myspace.com/alexiguitar Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spyros Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2009 Ρίξε μια ματιά σε αυτό: http://www.mucoder.net/tonespace/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2009 Vst synthesizer ψαχνεις απ οτι καταλαβα. http://www.noiz.gr/index.php?topic=738.0 ξεκινα απο δω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
koxcygr Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2009 Εγω καταλαβα οτι το παιδι θελει κατι σαν το virtual guitarist αλλα σε πιανο δηλαδι να ενα software που να παιζει patterns η rifs με ηχο πιανου. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ffmakis Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2009 http://www.pgmusic.com/bandbox.htm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
tasosSG Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2009 Εγω καταλαβα οτι το παιδι θελει κατι σαν το virtual guitarist αλλα σε πιανο δηλαδι να ενα software που να παιζει patterns η rifs με ηχο πιανου. Ακριβως αυτο ψαχνω.... www.kerinoi.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση