sayan Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2009 Καλημερα σας, :) Γλυκοκοιταω το πεταλακι τελευταια. Ακουσα και τα samples απο το επισημο site και μου αρεσαν πολυ. Ηθελα να ρωτησω εαν εχει κανεις προσωπικη εμπειρια με το πεταλακι ωστε να μου δωσει μερικες παραπανω πληροφοριες. Στο site λενε οτι μεσα στις προσωμοιωσεις συμπεριλαμβανεται και μια για τους rectifiers! Ειναι ικανο το πεταλακι αυτο να τα παει καλα σε high gain? Κανει για μεταλ δλδ? Αυτα... ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2009 Πιστεύω το GT-2 είναι καλύτερη επένδυση.Άκουσε το και αυτό στο site της Tech21 :) You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sayan Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2009 Εχω ακουσει και το gt2 και μου αρεσε και εκεινο επισης. Φιλε μου γνωριζεις αν στο gt2 μπορει να μπει προενισχυτρια λάμπα? Νομιζω οτι κατι τετοιο διαβασα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2009 Aπο όσο ξέρω όχι.Εκτός αν μιλάς για πατέτνα. You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sayan Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2009 Ισως αυτο που διαβασα να ηταν κατι για mod. Οκ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση