allobarr Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2009 ..το ωραιότερο φινάλε σίγουρα.. ;D ;D http://www.youtube.com/watch?v=OB1uTr3ccrA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sonic X Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2009 Δεν είμαι σίγουρος ότι είναι το πιο ωραίο που έχω δει, σίγουρα όμως είναι από τα πιο εντυπωσιακά. Ειδικά αν την πρώτη φορά που το βλέπεις είσαι 16 ετών όπως συνέβη σε μένα (πάει πολύς καιρός από τότε, δυστυχώς!) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Macubert Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2009 ρε φίλε ανατρήχασια, δε κάνω πλάκα ο άνθρωπος είναι απεσταλμένος του θεού! pedals in everything Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Macubert Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2009 πραγματικά θεικό pedals in everything Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Macubert Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2009 Αυτό το βίντεο ανήκει σε κάτι ανώτερο, σε κάτι που ποτέ δε θα το πιάσουμε εμείς. Είναι τα σοθικά των pink floyd που βγαίνουν ζωντανα για να παίξουν αυτόν τον αγγελικό ύμνο. Πολλές φορές αυτή την εκτέλεση τη προτιμό από το studio τραγούδι... Καλό ανατρίχιασμα...! http://www.youtube.com/watch?v=ONKBQJg7iVQ pedals in everything Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
playloud Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2009 Δεν είμαι σίγουρος ότι είναι το πιο ωραίο που έχω δει, σίγουρα όμως είναι από τα πιο εντυπωσιακά. Ειδικά αν την πρώτη φορά που το βλέπεις είσαι 16 ετών όπως συνέβη σε μένα (πάει πολύς καιρός από τότε, δυστυχώς!) Tι να λεμε τωρα. Οι KISS δεν παιζονταν στα live απο ΚΑΘΕ ΑΠΟΨΗ (ειδικα τοτε) Make me fries... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Macubert Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2009 Ρε μήτσο τί λες τώρα; ΄Δηλαδή όλο εκείνο το όργιο που κάναν στα φαντάσματα της πομπιίας, οι PINK FLOYD, αν δεν μπορεί να χαρακτηριστεί αγγελικό τότε πώς πώς μπορεί να χαρακτηριστεί... pedals in everything Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση