Προς το περιεχόμενο

τεστ μεταξύ δυο ..strat part 2!!

takis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντήσεις 47
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

λοιπον αποκαλυπτηρια..

πρωτη κιθαρα ηταν αυτη..

20203376f7ea4841f3ea2bac5b766480c23bd75fcbf972bd492ab626.jpg

η οποια μετα απο μετατροπες στο hardware της εγινε αυτη η κουκλα..(και με αυτες τις..μετατροπες ηχογραφησα :wink: )

164943019f2a2f511bb4886da971d50b7179fd52f22286eb3cf79bf5.jpg

426759742813baa149337a10c28056085e2995dce387d94cc5b2d2a5.jpg

515234460f01b239fed63cca39392a9f846826ad71b2066b922e90dc.jpg

πολυ ομορφη δεν εγινε;;σαν strat αν δεν κοιταξεις το headstock :P

για να γινω πιο συγκεκριμενος.αλλαξα pickguard και εβαλα το ασπρο και εβαλα και τους 3 seymour duncan texas hot antiquity που ειχα.επαθα πλακα με την πολυ μεγαλη διαφορα (προς το καλυτερο εννοειται) οταν αντικατεστησα το floyd rose με την standard γεφυρα της προηγουμενης μου american stratocaster.η κιθαρα παιζει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ!!

+1 στις φτηνες κιθαρες(αν και οι μαγνητες ειναι πιο ακριβοι απο την κιθαρα :lol: :lol: 300€ η κιθαρα 450€ οι μαγνητες).

το μονο που με χαλαει ειναι το μανικι το οποιο ειναι ΧΑΛΙΑ και παιζει σοβαρα το ενδεχομενο να παρω ενα warmoth καποια στιγμη :wink:

ααα!ναι δευτερη ηταν η suhr... :P

υποψιν οτι αυτη η squier ειναι η πρωτη μου κιθαρα που μου την ειχε παρει δωρο ο πατερας μου το 1992 επειδη επαιζα κλασσικη τοτε..ασχετο :lol:

γιαυτο και επειδη ειναι η πρωτη μου δεν θελω να την πουλησω αλλα να την φτιαξω.στο τελος παντως βλεπω να μενει μονο το σωμα το οποιο ειναι basswood και το μανικι warmoth και θα λεω σε ολους οτι εχω μια vintage japan stratocaster(λογω basswood) :lol: :lol:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ειδες τελικα που ο γερο funk μπορει & να εχει δικιο οταν μιλαει για γεφυρες & μαγνήτες....em.icon.bigsmile.png

(παρολο που εμενα εξακολουθει να μου αρεσει η 2η για το ειδος της μουσικης αυτης,αν επαιζες funk βεβαια η πρωτη θα ηταν καλυτερη)

&

για βαλτης και μια Traditional strat tremolo bridge να δεις ποσο ακομα καλυτερα θα ακουστει με την ακομα πιο ελαφρια γεφυρα...

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

em.icon.cool.pngμπορω να σου πω οτι η πρωτη μου αρεσει σε μερικα κομματια πιο πολυ για srv φαση γαιτι ειναι πιο bright-tremble αλλα αυτο που με ξενερωνει ειναι το μανικι.απαισιοem.icon.evil.png

Πολύ ενδιαφέρον ... κάτι που, κατα κάποιο τρόπο, επιβεβαιώνει το γεγονός ότι οι μαγνήτες και οι γεφυρες παίζουν τον μεγαλύτερο ρόλο στον ήχο.

Ωραίοι μαγνήτες αυτοι ...

ναι οντως αγγελε αυτοι οι μαγνητες ειναι γαμησε τα.δεν ειναι ομως για metal και τετοιες φασεις...βασικα για blues/rock :wink:

αλλα μπορω να πω με σιγουρια οτι στην american stratocaster μου που ειχα πριν παρω την suhr οι μαγνητες αυτοι ακουγονταν ΠΟΛΥ καλυτερα αλλα οκ δεν με χαλανε οπως ακουγονται και εδω.

βεβαια σε εκεινη τη american stratocaster μου που ακουγονταν πιο καλα οι μαγνητες ηταν πιο παχυ μανικι,και alder το σωμα.η γεφυρα ηταν ιδια ακριβως.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου