doubletrouble Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2009 ειμαι ετοιμος για την αγορα μιας lucille...φυσικα απο εξωτερικο αφου εδω η τιμες ειναι απαγορευτικες...πανω απο 700... ψαχνοντας λοιπον την βρηκα στην φανταστικη τιμη των 487 ευρω εδω http://www.dv247.com/invt/37212/ απο οσο ξερω μεχρι το 2008 τα μοντελα lucille φτιαχνοντουσαν στην κορεα...ξερει κανεις μηπως αλλαξε κατι και επεσε τοσο πολυ η τιμη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vrass Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2009 Ναι, αλλά λέει ότι δεν την έχει σε στοκ.... ??? Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
doubletrouble Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2009 μπορω να περιμενω και ενα μηνα αν ειναι να την παρω σ αυτη την τιμη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
STEFMAISTER Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2009 εκ πειρας...καλυτερο θα ητανε να μην το κανεις αυτο...οταν δεν την εχουν στο stock αυτο παει να πει οτι θα πρεπει να περιμενεις να τους παραδοθει στο μαγαζι, κατι που δεν εξαρταται απο αυτους αλλα απο τους dealers τους...εαν ας πουμε αυτη η κιθαρα δεν υπαρχει ουτε στον thomann,musicstore γερμανια ουτε στο dolphinmusic που ειναι κ αυτο αγγλικο ισως να σημαινει οτι υπαρχει ελλειψη της συγκεκριμενης ή απλα περιμενουν την παραγγελια απο την epiphone...μου χε τυχει με τον thomann να παραγγειλω μια βαρυτονη danelectro τον οκτωβριο η οποια δεν εχει παραδοθει ακομα γιατι ο dealer τους τους αλλαζε συνεχως τις ημερομηνιες...προφανως και την ακυρωσα :P..κατα τη γνωμη μου παντοτε,καλυτερα να επικοινωνησεις μαζι τους πριν κανεις οποιαδηποτε αγορα.... ΠΟΙΑΝΟΥ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ ΕΙΜΑΙ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση