warpie Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2009 το καλυτερο binaural recording που εχω ακουσει μεχρι τωρα.. βασικη προυποθεση -> βαλτε headphones και κλειστε τα ματια (αληθεια) http://www.i-am-bored.com/bored_link.cfm?link_id=22913 enjoy ;) w. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
methylene blue Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2009 απολαυστικό υπάρχουν κι άλλα παρόμοια ηχογραφήματα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
warpie Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2009 υπαρχουν, κανε ενα google για binaural recordings Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jack2 Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2009 Warpie... θα κατηγορηθεις οτι ωθεις τους νεους στο I-Doser. :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
warpie Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2009 Warpie... θα κατηγορηθεις οτι ωθεις τους νεους στο I-Doser. ;D κατσε να βγαλω το dummy head και να βαλω το κανονικο μου κεφαλι γιατι δε σ'ακουω ¨) w. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2009 Εκπληκτικό! Τόσο, που μόλις τελείωσε πήγα στον καθρέφτη να δω αν μου τα πήρε καλά... Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bihlas87 Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2009 Ωραιο, οταν πλησιασε η μηχανη ανατριχιασα, μαλλιας γαρ. Ο Manuel μου ακουστηκε καπως... ξεκουρδιστος ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
koxcygr Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2009 Τελειο!! Ιδιαιτερα η σακουλα πανω στο κεφαλι. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marilazi Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2009 φοβεροοο. θελω κ αλλα τετοια www.mariolaz.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rocka-vic Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2009 Τελειο εξερετικο φοβερο! Παει το μαλλί μου! 8) ;D It dont mean a thing, if it ain't got that swing... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση