Guru Alter Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2009 Guru Share Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2009 τι εχει το παλικαρι..... :o :o :o http://soniccircus.com/site/amps/all/index.html ειναι και προς πωληση... αναρωτιεμαι αν πουλαει αυτα τι κραταει....?? με $146,750 τα παιρνεις ολα .. ελπιζω να μη το δει ο ffmakis αυτο το thread ;D YouTube | Instagram Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stavrilian Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2009 και δεν εχει και mesa/boogie ε? κατι θα ξερει ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AndyC Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2009 τα σπαει το ατομο, το μοναδικο που λειπει ειναι ενα Dickerson, ο προκατοχος του Magnatone... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ffmakis Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2009 ελπιζω να μη το δει ο ffmakis αυτο το thread ;D Το είδα.... αλλά μετά τον C.A.E, ο μοναδικός ενισχυτής που θα αγόραζα είναι ο Fender deluxe 60's,όταν τελειώσει η οικονομική κρίση :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2009 50's Mακη μου 50's :) και υπαρχουν δεκαδες κλωνοι του σε εκπληκτικες τιμες εκει εξω ;) οποτε δεν χρειαζεται να ξοδεψεις μια περιουσια ;) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fenderiarhs Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2009 Ω!! θαυμα, περιεργως δεν εχει τον ενα vintage ενισχυτη που με ενδιαφερει...fender pro reverb. 2 things are infinite:the universe&human stupidity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2009 Εγώ παίρνω το βαλιτσάκι μου και φεύγω ;D Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2009 Aν ηταν στην Αγγλια ο τυπος θα το σκεφτομουν αρκετα να του κανω καμια προσφορα για τον silvertone 1482 ή για κανενα περιεργο μικρουλη (λενε μονο σε lots αλλα κατι μου λεει σε λιγο θα αρχισουν να φευγουν και ενας ενας). Αλλα ειναι Αμερικη, πραγμα που εξηγει και την απουσια Hiwatt, Sound City, WEM, Selmer κλπ (ειναι και απο τους αγαπημενους μου αυτοι). Εντυπωσιακοτατη συλλογη nevertheless και ειμαι σχεδον σιγουρος οτι με offer μπορεις να τσιμπησεις οτι θες σε αναλογικα χαμηλη τιμη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2009 Εντυπωσιακοτατη συλλογη nevertheless και ειμαι σχεδον σιγουρος οτι με offer μπορεις να τσιμπησεις οτι θες σε αναλογικα χαμηλη τιμη. Για άλλη μια φορά σωστός ο odis13, θέλουμε αναλογικά χαμηλές τιμές. Άμα είναι και p2p ακόμα καλύτερα :) Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση