takis Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου 2005 Share Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου 2005 εγω εχω παραγγειλει απο αμερικη 3φορες.στις τιμες θα βαζω και τα μεταφορικα μαζι... μια απο το ebay το αμερικανικο το dd-2 120€,το οποιο μου ηρθε με fedex μια απο την εταιρια mjm (απο αμερικη παντα),δεν ξερω πως λεγεται ακριβως,που πηρα το blues devil 170€,ΕΛΤΑ μια απο το amazon το αμερικανικο 130$,ΕΛΤΑ ποτε δεν πληρωσα τελωνειο αν και ξεπερνουσα τα 100$ μαλλον επειδη οι&2 φορες ηταν μεσω ΕΛΤΑ προφανως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kokoman Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου 2005 Share Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου 2005 Ρε παιδιά όντως πολύ ωραίο αυτό με τις λάθος παραγγελίες,αλλά μου φαίνεται λίγο "πολύ ωραίο για να είναι αληθινό".Αν ας πούμε εγώ είμαι απετεωνίσκος και το κάνω αυτό κατά κόρον,τί γίνεται?Δηλαδή,αν παραγγείλω κάτι,μου έρθει σωστά,αλλά εγώ στείλω μέιλ,και πώ ότι είναι λάθος η παραγγελία,θα μου στείλουν ακόμα ένα.Ε,αν γουστάρω το κάνω συνέχεια και πουλάω π.χ. τα δεύτερα.Σωστά?Απλά μου φαίνεται λίγο περίεργο να το κάνουν αυτό χωρίς κάποιον έλεγχο http://muzicon.blogspot.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου 2005 Share Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου 2005 Αν ας πούμε εγώ είμαι απετεωνίσκος και το κάνω αυτό κατά κόρον' date='τί γίνεται?[/quote'] ...ε, θα σε σταμπάρουν και θα σου στείλουν την Σκάλυ με τον Μώλντερ.... :) :) :) Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kokoman Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου 2005 Share Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου 2005 :!: :!: :D :D :D :D THE TRUTH IS OUT THERE!! http://muzicon.blogspot.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου 2005 Share Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου 2005 Αν ας πούμε εγώ είμαι απετεωνίσκος και το κάνω αυτό κατά κόρον' date='τί γίνεται?[/quote'] ...ε, θα σε σταμπάρουν και θα σου στείλουν την Σκάλυ με τον Μώλντερ.... :) :) :) :lol: :lol: :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση