Superfunk Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2009 Share Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2009 οι κιθαριστες αυτοι ..χρησιμοποιούνε τα πετάλια τους στο fx loop του orange rockerverb50 (100%serial) που εχω εγω? δεν ξερω πως θα δουλευαν σε αλλο ενισχυτη αλλα στον orange οτι του εχω βαλει..rocktron..boss... τον κανουνε Χάλια! Το rocktron delay μεχρι και την ενταση εριχνε προφανως εχει "προβλημα" η λουπα του ενισχυτη σου & οχι τα πεταλια σου,απλα δεν θελει να "βλεπει" πεταλια,συμβαινει σε αρκετους ενισχυτες αυτο,οτι tbp & να βαλεις παλι δεν θα συνεργαζεται σωστα με τα πεταλια οταν αυτα ειναι ανοικτα. Το εβαλα στο input το πεταλι αν εχει γκαζια ο ενισχυτης..χανετε το πετάλι! Δεν κανει σημαντικη διαφορα. αν βαζεις ΠΟΛΛΑ γκαζια προφανως και δεν θα κανει διαφορα,ειναι για πολιτισμενες καταστασεις. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zappa Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2009 Share Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2009 Αν βάλεις το booster πριν τα γκάζια σου δίνει gain, αν το βάλεις μετά δίνει volume, χονδρικά. Το συγκεκριμένο είναι ακριβό (καλά μην κάνεις έτσι υπάρχουν και με διπλάσια τιμή) γιατί είναι εντελώς clean και δεν αλλιώνει καθόλου τον ήχο σου. www.facebook.com/pulsedot Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση