ReCoC Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2006 Share Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2006 ok. thanks SF Free thinkers are dangerous... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jkstigma Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2009 καλημερα παιδες Εκανα ενα search και βρηκα αυτο το θεμα , αν κ παλιο πολυ σωστο. Διαβασα τα κειμενα σας που υποστηριζετε πως αν εχεις truebypass πετάλια καλο ειναι να βαζεις στην αρχη ενα buffer. Δηλαδη αν το κουρδιστηρι Korg DT-10 αντι να το βγαζω εκτος κυκωματος με την βοηθεια ενος ΑΒ switch, αν το βαλω σε σειρα μεσα στο κυκλωμα μου, μετα την κιθαρα, θα βοηθησει σε κάτι? Εγω εχω αγοραει AB Switch μονο και μονο για το κουρδιστηρι γιατι οποτε εχω βαλει οτιδηποτε ψηφιακο στο σημα μου..το μαζευει και σαν να χανει ευαισθησια ή συχνοτητες. inhttps://www.youtube.com/user/jkstigma/videos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2009 Τι εννοεις...ψηφιακο... ??? Το κουρδηστηρι σου συμπεριφερεται οπως ολα τα πεταλια σου (delay δεν εχεις?ψηφιακο ειναι κατα πασα πιθανοτητα....) μαλλον εχεις πεσει θυμα κακης πληροφορησης. ΠΟΣΑ και ΠΟΙΑ πεταλια εχεις?αν μιλαμε για 4-5 πεταλια εχεις δεν εχεις tbp πανω κατω το ιδιο θα ακουγονται. απλα σε ΜΕΓΑΛΕΣ σειρες tbp πεταλιων (πανω απο 8) καλο ειναι να εχεις και κανα δυο (η και περισσοτερα) buffered πεταλια. αν εχεις αυτια...Superman ;D ,αγοραζεις ενα low impedance buffer το βαζεις μπροστα απο ΟΛΑ τα πεταλια σου (εκτος απο fuzz γερμανιου) και εισαι οκ .... www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jkstigma Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2009 εχω ενα delay Llama απο JAM (Εξολοκλήρου αναλογικό, 600ms, lo-fi Delay με BBD αναλογικά chips, κλώνους των Panasonic MN3205.) Ενα διπλο overdrive παλι από Jam TubeD.Dreamer 88 Ενα RMC Wha κ συντομα θα πάρω και ενα Chorus ή Jam ή Μαd professor οποτε εχω βαλει στον ενισχτυτη μου ψηφιακο πεταλι χωρις να το εχω γεφυρωσει ακουγετε χαλια. ειχα βαλει καποια στιγμη το Boss-dd2 μετα dομικασα το rocktron cyborg delay )) Tιποτα Μονο με bypass παιζει σωστα. inhttps://www.youtube.com/user/jkstigma/videos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2009 τα πεταλια που αναφερεις ειναι "ΨΗΦΙΑΚΑ" μονο οταν ειναι ΑΝΟΙΧΤΑ (οταν "παιζουν" δηλαδη),οταν ειναι κλειστα ΔΕΝ υπαρχει ψηφιοποιηση του ηχου,απλα ο ηχος περναει μεσα απο το buffered κυκλωμα τους. δεν εχεις λοιπον προβλημα με τον ψηφιακο ηχο (αλλωστε φανταζομαι ακους...cd ετσι δεν ειναι? ;D) αλλα με τον ηχο των buffers,αλλο το ενα και αλλο το αλλο. εφοσον δεν σου αρεσει ο ηχος,τοτε αυτο σημαινει οτι προτιμας τον non buffered ηχο,αρα μια και σε ενοχλει καλα θα κανεις να τα βαζεις σε ενα tbp strip. απλα μου φαινεται λιγο...περιεργο που σου ακουγεται..χαλια ο ηχος μεσα απο τα buffers των BOSS μια και εκατομμυρια κιθαριστες τα χρησιμοποιουν χωρις κανενα προβλημα & εχουν εξαιρετικο ηχο. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2009 αν εχεις αυτια...Superman ;D ,αγοραζεις ενα low impedance buffer το βαζεις μπροστα απο ΟΛΑ τα πεταλια σου (εκτος απο fuzz γερμανιου) και εισαι οκ .... +1. Γενικά τα fuzz μπαίνουν πρώτα. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jkstigma Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2009 τα πεταλια που αναφερεις ειναι "ΨΗΦΙΑΚΑ" μονο οταν ειναι ΑΝΟΙΧΤΑ (οταν "παιζουν" δηλαδη),οταν ειναι κλειστα ΔΕΝ υπαρχει ψηφιοποιηση του ηχου,απλα ο ηχος περναει μεσα απο το buffered κυκλωμα τους. δεν εχεις λοιπον προβλημα με τον ψηφιακο ηχο (αλλωστε φανταζομαι ακους...cd ετσι δεν ειναι? ;D) αλλα με τον ηχο των buffers,αλλο το ενα και αλλο το αλλο. εφοσον δεν σου αρεσει ο ηχος,τοτε αυτο σημαινει οτι προτιμας τον non buffered ηχο,αρα μια και σε ενοχλει καλα θα κανεις να τα βαζεις σε ενα tbp strip. απλα μου φαινεται λιγο...περιεργο που σου ακουγεται..χαλια ο ηχος μεσα απο τα buffers των BOSS μια και εκατομμυρια κιθαριστες τα χρησιμοποιουν χωρις κανενα προβλημα & εχουν εξαιρετικο ηχο. οι κιθαριστες αυτοι ..χρησιμοποιούνε τα πετάλια τους στο fx loop του orange rockerverb50 (100%serial) που εχω εγω? δεν ξερω πως θα δουλευαν σε αλλο ενισχυτη αλλα στον orange οτι του εχω βαλει..rocktron..boss... τον κανουνε Χάλια! Το rocktron delay μεχρι και την ενταση εριχνε δεν ειναι παραξενιά μου,,,θα ηθελα να μην αντιδραει ετσι και να μπορώ να χρησιμοποιώ οτι πετάλι εβρισκα μπροστά μου. αν εχεις αυτια...Superman Grin ,αγοραζεις ενα low impedance buffer το βαζεις μπροστα απο ΟΛΑ τα πεταλια σου (εκτος απο fuzz γερμανιου) και εισαι οκ .... τι ειναι αυτο? Πεταλάκι? πώς λειτουργει? εχει καμία σχεση με clean booster? :) πάντως με τα πετάλια που χρησιμοποιω παρολο που ειναι λιγα (4 ειναι και ειναι bypass Οπως ειπαμε), Κ με καλωδιο ενα 5μετρο απο κιθαρα παει στα πεταλια, αλλο ενα 3μετρο απο τα πεταλια στον ενισχυτη και άλλα δύο 3μετρα που ειναι στο FXloop του ενισχυτη + μερικα μικρα αναμεσα στα πεταλια συνολο περιπου 14,5 μετρα :-\ βλεπω διαφορα....καποια στιγμη στα μισα ενος Live και την στιγμη που ήμουνα σε lead θεματα, καποιο καλωδιακι εφυγε απο τη θεση του (μαλλον χοροπήδαγα πολυ) και μου εκοψε τον ηχο... οποτε σκυβω και γω τραβαω τα καλώδια ολα μαζι και βαζω την κιθαρα Καρφι στον ενισχυτη για να συνεχισω,,, παιδια δεν το περιμενα αυτο που ακουσα,,, ξαφνικα σαν μου πατησες boost! H κιθαρα πεταχτηκε εξω και ξεχωρισε..δεν μου ελειψε ουτε delay ουτε wha . Η διαφορα ηταν τοσο εντονη που μετα με εβαλε σε σκεψεις,,, κατι κανουμε λαθος. Τελος παντων καταληγω οτι ακομα και 3-4 ΚΑΛΑ bypass πεταλακια με καλαα Καλωδια (14-15 μετρα συνολο)....εε οπως και να το κανεις,,,μετατρεπουν το κτηνος(ενισχυτη) σε ...κτηνακι. προσφατα πηγα σε γνωστο κιθαρο μαγαζο στο κεντρο να δοκιμαζω κατι κουρδιστιρια και καλωδια,,,, τα βαλαμε πανω switcher LITTLE LEHLE, πηρα μια suhr την βαλαμε σε ενα λαμπατο κ γυρισα απο την αλλη να μην βλεπω ,,,οταν τελικα αρχισαμε δοκιμες με τα πeτaλια (korg..Dls και άλλα) αρχισα να λεω..πωωωω παλι μαζεψε ο ήχος,,ή ωω λυπουν τα πριμα μου Τοτε ο κυρ Καταστηματαρχης με κοιταει και μου λεει...Γιανν..ακους καλα..θα δυστυχήσεις. Δικιο ειχε. Θα προτιμουσα τα αυτια μου να μην με ενοχλουσαν τοσο στη <δειγματοληψια> (τα άτιμα τα Ψ.Ε.Σ τόσα χρονια) και να ηταν καλύτερα στο να πιάνουν νοτες κτλ κτλ inhttps://www.youtube.com/user/jkstigma/videos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2009 Aρα καταληγουμε στο οτι χρειαζεσαι buffer, επειδη σε ενοχλουν οι απωλειες απο τα 14,5 μετρα καλωδιο και στο οτι δε σου κανουν τα διαφορα boss κλπ επειδη δε σου αρεσει ηχητικα το buffer τους. Μπορεις λοιπον να αρχισεις να ψαχνεις για buffer μονα τους, πεταλακια που κανουν απλως αυτη τη δουλεια και προσπαθησε να βρεις ενα σχετικα "αχρωμο". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jkstigma Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2009 για προτείνετε κανένα καμια εταιρεια Δηλαδη ενα σωστο buffer προσθέτει καποια db στο σημα? Δεν διαμορφωνει ηχο οπως το boost ? inhttps://www.youtube.com/user/jkstigma/videos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jkstigma Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2009 Share Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2009 παιδια το Boosteraki pedal :) μπαινει πρώτο πετάλι? πριν το wha? Aν παιζω με distortion toy ενισχυτη μπαινει πάλι πρωτο ή μπαινει στο fx loop? ρωταω γιατι δοκιμασα το http://www.thomann.de/gr/xotic_rc_booster.htm με distortion απο ενισχυτη. Το εβαλα στο input το πεταλι αν εχει γκαζια ο ενισχυτης..χανετε το πετάλι! Δεν κανει σημαντικη διαφορα. επισης γιατι ειναι τοσο ακριβοτο συγκεκριμενο? inhttps://www.youtube.com/user/jkstigma/videos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση